Відмовлено Діана Кензо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
93
Реакції
21
Бали
31
1. Нікнейм гравця: Діана Кензо
2.Особистий нікнейм:Владислав Хаймерс
3.Клан порушника: HenterX
4. Чи знаходитесь ви у клані, якщо так то у якому: AZOVUA
5. Суть скарги: Грубі образи в ігровий чат
6. Особисті докази:
7.Дата порушення: 22.06.2023

Діана Кензо

Новий гравець
Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
9
Реакції
1
Бали
3
на заголовку скарги не вказано причину,також у даті порушення не вказано час події,фрапс обрізаний не видно як данна персона обзивала та дмила мене при СОЮЗІ

Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
93
Реакції
21
Бали
31
на заголовку скарги не вказано причину,також у даті порушення не вказано час події,фрапс обрізаний не видно як данна персона обзивала та дмила мене при СОЮЗІ
Повна брехня, немає фрапсу, як данна особа стріляла в зеленій зоні, убила мене, пошкодила мій автомобіль, а потім щей засипала грубими образами...Я цего не залишив, бо це насправді булоб не справедливо, тому в цій скарзі у мене претензії тільки на рахунок образ...

Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
93
Реакції
21
Бали
31
Тим більше, я тебе не вбивав. Маєш фрапс пиши скаргу. Причина в тому, що данна людина читала мало книг, тому не може нормально відповідати в суспільстві. Час події видно на фрапсі долученому до скарги-тим більш його не треба. Бо в правилах написано, шо треба скаргу можна подавати на протязі 7 діб, а це дає нам зрозуміти, що порушення могло трапитись в любий день тижня, але я вказав, що це було 22.06 а саме (Четвер). На цему все.....

Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
93
Реакції
21
Бали
31
Тепер данна ЛЮДИНА причепилась до того, що я його теж обзивав, аргумент такий самий МАЄШ ФРАПС ПИШИ СКАРГУ.
А знаєте чому нема фрапсу? Тому що я його не обзивав...

Сергій Адамчук

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
863
Реакції
203
Бали
48
Вітаю!
Скарга складена не за формою.
Подайте скаргу за формою.

Правила подання скарги: тиць
ec487dcb1504ed2b.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі