Відмовлено Діана Мітчелл / Звернення до ГА / ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
68
Нікнейм адміністратора: Діана Мітчелл
Особистий нікнейм: Богдан Астафєв
Суть скарги:
Я не згоден з винесеним вердиктом по моїй скарзі.

Мною було надано докази, де чітко зафіксоване порушення з боку гравця, а саме пункт 6.38 правил:

6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів

Ситуація була такою: я стріляв у гравця, і в момент, коли він почав сідати в автомобіль, шкода по ньому перестала проходити. Це відповідає визначенню багаюзу.
Однак скаргу закрили, вказавши, що порушень не виявлено.

Хочу зазначити, що коли я перебував на посаді адміністратора, і надходила аналогічна скарга, де я теж вказав
«порушень не виявлено», зі мною проводили бесіду, а скаргу переглядали повторно.
Тому виникає логічне питання — чи з цього моменту така дія (сідання в автомобіль під час отримання шкоди для уникнення урону) більше не вважається багаюзом?

Наприклад, якщо я під час обстрілу сяду в автомобіль, щоб одягнути бронежилет, — це буде дозволено?

Прошу переглянути мою скаргу без проведення бесід та без застосування покарань адміністратору, так як це просто звернення для перерозгляду скарги, а також врахувати надані мною подібні приклади скарг нижче.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): моя скарга

Подібні скарги:
Скарга №1
Скарга №2
Скарга №3
Скарга №4
Скарга №5
Скарга на мене (коли був на посаді адміністратора)
Дата походження: 13.08.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі