Відмовлено Діана Мітчелл / Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Діана Мітчелл
  2. Особистий нікнейм: Богдан Астафєв
  3. Суть скарги:
    Вітаю! Я не згоден з покаранням, яке мені було видано за моєю скаргою. По-перше, я натискав комбінацію клавіш Ctrl + 2, щоб переключитися на оффтоп чат, але в меню це зробити не вдалося. По-друге, одразу після спавну, через декілька секунд, я написав команду відкат, проте покарання все одно було застосовано. Прошу зняти покарання та повторно розглянути мою скаргу, включно зі зняттям покарання в самій скарзі.

А також прошу звернути увагу на пункт правила:

6.17. "Відкат" - слово в OOC чат - скасовує одну дію або всю RP ситуацію. Використовується, якщо ситуація трапилась випадково або якщо RP ситуація не може відбутись із-за певних причин. Якщо це відбувається під час RP ситуації і одному учаснику потрібно вийти з гри тощо, він має отримати підтвердження про дозвіл на вихід від усіх гравців які перебувають біля нього. | Мут 60 хвилин

У цьому пункті чітко вказано, що відкат має писатися в OOC чаті (оффтоп чаті). Я свою дію виконав у IC чаті, а відкат зробив у OOC чаті, тим самим скасував дію згідно з правилом.

Я написав даному адміністратору в
    Telegram, і вона зазначила, що відкат був зроблений уже після того, як я з’явився в лікарні. Так, я це не заперечую. Проте я не міг зробити відкат одразу, тому що оффтоп чат не відкривався. Відкат у IC чаті написати неможливо, оскільки за правилом 6.17 він має бути зроблений в OOC чаті. Саме тому я чекав можливості написати відкат правильно, і зробив це, щойно оффтоп чат відкрився.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 06.08.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі