Відмовлено Діана Скакун | Для Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101
Нікнейм адміністратора:Діана Скакун
Особистий нікнейм:Владислав Договіренко
Суть скарги: ГА 05 Серверу розглянула скаргу на Адміністратора Макс Херсонський від мене, я подав скаргу за те що він мене відкинув в деморган на 40 хв по причині 2.11 нападу на ВЧ обгрунтовують це по типу що я його вбив на місці спавну але при цьому коли я його покликав в дискорд він мені показав відео запис на якому чітко видно що я відкрив вогонь по йому вже після того як він вибіг і побіг на моїх сокланів коли він почав підбігати на їх я тільки тоді почав тулити по йому і то не вбив його. Але адміністрація порахувала що все вірно й розглянула скаргу що покарання видано вірно але я Бачив на свої очі відео запис даного адміністратора на якому чітко видно що покарання там видано невірно! Але пані ГА це не зупинило.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):(тик)
Дата походження:16.06.2025

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Розгляд Вашої повторної скарги буде здійснено в межах компетенції Головного адміністратора серверу відповідно до чинних правил. Надаю розгорнуте пояснення, чому рішення щодо покарання було залишене в силі.
Згідно з пунктом 2.11 правил:

"Заборонено вбивати гравця після спавну або коли гравець біжить з медпункту до казарми у цивільному. Виняток: дозволено лише коли гравець дістав зброю або здійснив напад або відбіг від точки спавну та пройшло 15 секунд."
Під час перевірки відеодоказів, наданих адміністратором Максом Херсонським, було чітко зафіксовано наступне:
  • Від моменту виходу з будівлі до початку обстрілу пройшло не більше ніж 3-4 секунди.
  • Гравець, який тільки вийшов з казарми не здійснював нападу та фізично б цього не встиг зробити, щоб розцінити це як погрозу життю і тому подібне.
  • Ви та ваші напарники відкрили вогонь одночасно без достатніх підстав, чим порушили зазначене правило (2.11), вбивши гравця - всі отримали покарання.
Ваше твердження про те, що гравець "почав бігти в сторону сокланів", не дає підстав для обстрілу, оскільки 15-секундний захисний період ще тривав, і з його боку не було жодних загрозливих дій.

Також наголошуємо, що розгляд скарги відбувся з урахуванням усіх доказів, включаючи з
апис відео та Ваші пояснення в оскарженні, інфомацію згідно яких було перевірено.

Рішення про видачу покарання у вигляді деморгану є обґрунтованим та відповідає правилам. Скарга вважається розглянутою остаточно, передавати її на вищий рівень не буде доцільно, адже підстав для перегляду не виявлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі