Розглянуто Діана Скакун//оскарження//Для Тоні Хоффмана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Жов 2022
Дописи
51
Реакції
62
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Діана Скакун
  2. Особистий нікнейм: Святослав Ярмоленко
  3. Суть скарги: Дякую пані Скакун за адекватний розгляд скарги,але я все одно отримую догану та джейл просто так.
    Хочу звернути до вашої уваги з приводу моїх нон рп дій пункт який прописаний в статуті - тиц .
    Тобто я як бедкоп затримав за причиною орієнтування, якщо дивитись зі сторони рп те що людина була в орієнтуванні в масці не означає що я узнав її, я же не казав ім'я та прізвище,тембільш всі відеоматеріали затриманного були видаленні в наявності опра, але це нічого не змінює по причині подлинності фрапсу.
    Тому не треба приймати скарги від 3 обличчя,бо по першому погляду можна мати хибну думку фрапс повинен був бути повністю до момента де я зайшов з людиною у НПУ Х.

Також це дозволено старшим складом тому що це завжди так робилось і розписано по статуту.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиц
  5. Дата походження: 08.11.2023

Останнє редагування:

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Скарга від 3 лиця - це коли гравець подає скаргу та використовує відео іншого гравця.
Ви просто повинні були відіграти RP та зняти з людини маску, а не просто підійти та закрутити гравця.

Очікуйте відповіді керівництва!

Реєстрування
22 Жов 2022
Дописи
51
Реакції
62
Бали
21
Скарга від 3 лиця - це коли гравець подає скаргу та використовує відео іншого гравця.
Ви просто повинні були відіграти RP та зняти з людини маску, а не просто підійти та закрутити гравця.

Очікуйте відповіді керівництва!
Ви напевно знову не до кінця читаєте або я вже не знаю,я ще раз показую та розповідаю я можу затримати за причиною хоч наркотичний стан хоч дтп але якщо в людини видалені відеодокази вона нічого не поробить це бедкопство та рп процес.
А ви мені видали нон рп дії хоча не знаєте що було далі і чому я міг насправді його покрутити це елементарна річ яка зветься блат з вашої сторони дм кар це взагалі комедія та перший показник блату з вашої сторони. Я не бачу жодного нормального пояснення вашої думки я не повинен ні з кого знімати маски.

Велике прохання до вас пан Ігнатченко ознайомитись з статутом МВС і не тільки. Ось з цим пунктом особливо - тиц

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, скаргу передано Керівництву, очікуйте відповіді.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі