Розглянуто Дімас Бандера | Провокації + Офф від РП+ПГ| Для ГА/ЗГА/ГС неоф

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
1678356490731.png

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ У МІСТІ ХАРКОВІ
Служити та захищати!

1. Нікнейм гравця:Дімас Бандера
2. Особистий нікнейм:Олександр Набанов
3. Клан порушника:StreetRacers
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому:Не являюсь членом злочинних огрупувань.
5. Суть скарги:Доброго дня,буквально 2 дні тому писав скаргу на цього персонажу коли він тричі оффнувся від рп,РКшився,прописував під час погоні респавн,і далі їхав провокувати.Його нічого життя не вчить!Ось скарга - Скарга
Сьогоднішня ситуація - У нас ГРП із адміністрацією(За необхідністю Вам це підтвердить Ніка Адамс) ,місто Харків все перекрите,введено план перехвату,ми просто стоїмо на БП не зупиняючи машини,процюємо по орієнтуванні,цей покемон приїзджає і починає страдати фігньою,потім лунає фраза "у мене 4 статті" і як "герой" втікає.Після такого і після минулої скарги поваги до цього покемона у мене немає,він має сидіти у покеболі та не контактувати із людьми,тобто у БАНІ!Я йому сказав "Змахався",але у трошки сильніні форміі (Я бед коп+ спецпризначенці можуть дозволити грубість + нас числено більше).

Чому це має повторюватись із разу до разу?Вимагаю заблокувати його.Якшо по нормальному людина не розуміє.
Також перевірьте чи він точно був покараний після першої скарги,бо людина за 8 годин КПЗ мала би шось переосмислити,але можливо і є фактор.
6. Особисті докази (скриншот/відео): Відеореєстратор 1:38 перші провокація,2:41 ОФФ(Раджу передивитись із 1:38 і до кінця)
7. Дата порушення:16.03.2023 р.Б.

1676797808242.png

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Детально розглянувши скаргу я дійшов до висновку що гравець Дімас Бандера протягом тижня неодноразово порушував правила серверу та не зробив для себе висновків, а тому отримає бан на 3 дні.

1678980436369.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі