Відмовлено Діма Азов | Неадекватні висловлювання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Кві 2026
Дописи
6
Реакції
8
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Назар Юрчишин
2. Нікнейм порушника: Діма Азов
3. Суть скарги: під час затримання співробіником поліції було, порушено пг,але на жаль цей момент не встиг зафіксувати. під час розмови з півробітником поліції,мною було сказано закрити рота, так як він не давав висловити свою думку, та постійно перебивав. після чого, співробітником поліції було сказано фразу "Закрий Єбало". Цим самим співробітником поліції, було порушено правила лідерів 4.7, також загальні правила Ukraine Gta 5.10 + 5.11, а також правила державих організацій, 2.4 + 2.22. Окрім цього, на самом початку відео, мені здалось, що даний співробітник комунікує та з піврацює з НО, що є порушенням правил державних організацій а саме пункт 2.24. На підставі вищевкладенного, прошу видати дисциплінарне покарання, у вигляді попередження або догани данному співробітнику
4. Доказ порушення (скриншот/відео): тиць (0:19)
5. Дата порушення: 03.05.2026

Діма Азов

-[КМС ПО ФОРУМУ]-
Реєстрування
7 Вер 2024
Дописи
360
Реакції
135
Бали
48
Вітаю шановний гравець!
Поданна ваша скарга є недоречною та видуманою, нажаль так як я розумію ви дуже погано чуєте що вам кажуть інші гравці в подальшому подібних слів з нецензурною лайкою від мене небуло сказано, прошу зауважити адміністрацію яка буде розглядати дану скаргу даний гравець зарез водить в оману адміністрацію відповідно повний відео доказ я надам ГС/ЗГС якщо на те буде потреба дякую за увагу!

4.8. "Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього.

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,212
Реакції
1,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.

На наданому вами відеодоказі неможливо чітко розчути сказані слова, а також встановити, кому саме вони належать. Звук дублюється, а на фоні присутні сторонні розмови поза грою з іншими людьми, що ускладнює об’єктивну оцінку ситуації.

Додатково, після перегляду доказів зі сторони заступника, зазначених слів також не було зафіксовано.

У зв’язку з цим неможливо дійти обґрунтованого висновку щодо порушення та видати об'єктивно покарання.

Якщо у вас є відеодоказ із чітким звуком, де однозначно можна ідентифікувати слова гравця, ви можете подати нову скаргу з новими доказами. У такому випадку, за наявності порушення, гравця буде покарано згідно правил.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі