Розглянуто Діма Азов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирило Харківський

Шановний гравець
Реєстрування
21 Лис 2025
Дописи
35
Реакції
42
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Кирило Харківський
2. Нікнейм порушника: Діма Азов
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Вітаю! Хочу зауважити, що з боку даної особи ( Працівника Державної Організації НПУ ), були такі порушення як - ухід від RP, ухід в ZZ, частково PG. Також за дії з моєї сторони, вже винесли покарання! (Зауважую)

Тайм коди порушення:
6:16 - ухід в RP
5:20 - ухід в зелену зону, попередньо ми його наздоганяли ( тайм код: 4:50 )
3:30 - частково PG, але не можу затверджувати на 100%, так як він убігав

5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тиць
6. Дата порушення: 01.02.26

Діма Азов

-[КМС ПО ФОРУМУ]-
Реєстрування
7 Вер 2024
Дописи
373
Реакції
137
Бали
48
Вітаю
Що до вашої скарги хочу наголосити ситуацію із своєї точки зору.
При початку перестрілки яку начили певні гравці із їх сторони було порушено певні правила Ukraine Gta а саме, FD / DM, також гравці приїхали до вас на допомогу по MG інформації, ще підчас того як гравець із вас знімав кайданки він невідігравав ніякого рп процесу.
Щодо порушення із своєї сторони PG небуло проявлено оскількі в певних моментах а саме таж сама перестрілка була розпочата іншими гравцями на що ми відповіли відповідним вогнем, Уходу від РП нависно небуло здійснено причиною на те є тіж самі гравці.
Ухід в ЗЗ- можливо я підчас того як біг ненавмисно зачипнув десь зелену зону але в подальшому я пробігав біля ЗЗ намагаючись туди незабігати.​

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,664
Реакції
1,289
Бали
253
Вітаю, гравець Діма Азов [171662] отримує такі покарання -
6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. Якщо ви потрапили в зелену зону "випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо, ви маєте покинути дану зелену зону якнайшвидше після того як туди потрапили, якщо у вас відбувалась поліцейська погоня / перестрілка / RP процес тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн +
6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля. | Деморган 30-120 хвилин, при масових порушеннях Варн (на розсуд адміністратора)
Виняток: якщо гравець по якому ведеться вогонь перебуває у транспорті або ведеться погоня тощо.
Приклад:
якщо відбулась перестрілка і гравці перебувають за межами авто, для прийняття в ній участі - потрібно покинути авто.
Співробітник НПУ отримує догану за Порушення правил Ukraine GTA.

Гравець Регіна Романтик [229760] - отримує такі покарання:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

Гравець Дмитро Романтик [220985] - отримує такі покарання:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин + 6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Примітка: стояти на голові інших гравців під час ловлі майна, бігти/стрибати в натовп.

Ви гравець Кирило Харківський [233593] - отримуєте такі покарання(отримав покарання за іншу скаргу):
6.9. "WH" - Willi Hopping - завчасне покидання транспорту під час руху та після виходу персонаж встає і біжить, задля досягнення будь-якої цілі / переваги завчасно тощо. | Деморган 15-30 хвилин
6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля. | Деморган 30-120 хвилин, при масових порушеннях Варн (на розсуд адміністратора)
Виняток: якщо гравець по якому ведеться вогонь перебуває у транспорті або ведеться погоня тощо.
Приклад:
якщо відбулась перестрілка і гравці перебувають за межами авто, для прийняття в ній участі - потрібно покинути авто.
Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі