Зачинено Діма Гроза | Для ЗГА/ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Немчук

Лідер клану Nimzi
Реєстрування
20 Січ 2026
Дописи
96
Реакції
117
Бали
48
1. Ваш нікнейм:

Микола Немчук

2. Нікнейм порушника:

Діма Гроза

3. Назва організації порушника:

Національна Поліція України

4. Суть скарги:

5.23. "Погрози" - Заборонено залякувати / погрожувати гравцю розправою в реальному житті “я приїду до тебе і ….”, тощо. | Бан від 14 днів

Вітаю Шановна Адміністрація

Відповідно до скарги мені відомо що Діскорд не має ніякого суспільного звʼязку з Ukraine GTA та також з Правилами Ukraine GTA але у випадку Образи Адміністрації або Випадку розправ в Реальному житті такі скарги підходять щодо розгляду

Хочу звернути вашу увагу що дана особа знаходиться на посаді підполковника національної поліції України

Також прошу вас розглянути дану скаргу випадку позитивного розгляду в мою сторону прошу також розглянути варіант щодо занесення загального чорного списка даного працівника поліції.

Також за повідомленням щодо старшої адміністрації мені було повідомлення що мені потрібен доказ то що це сам гравець Діма Гроза так як мене не було змоги вести відео фіксацію відповідно гравець Андрій Забареф як доказ того що це являється Діма Гроза. Відповідно щодо встановлення особи акустична методом тобто голоса прошу вас звернутися до керівництва національної поліції України щоб отримати офіційне підтвердження.
Також хочу звернути вашу увагу що даний конфлікт був ще коли я стою на посаді полковника національну поліцію відповідно скаргами можете ознайомитись нижче з повную Перепискою ви можете за бажання ознайомитись в особистих повідомленнях або через Демонтраціб Екрану.

Прошу вибачення щодо мого не поважного ставлення до Гравця.
Визнаю свою Помилку та прошу вибачити.

https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Андрій-Зубареф-3-4-3-6-7-1-7-2.401752/

https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Микола-Немчук-Можливий-блат.400700/

https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Микола-Немчук-не-згоден-з-покаранням.401731/

5. Доказ порушення (скриншот/відео):

6. Дата порушення:

17.05.2026

Останнє редагування:

Діма Гроза

Активний
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
182
Реакції
50
Бали
33
Додаю пояснення я людині скинув фото він почав провокувати також була згадка рідних
Ніяких погроз я йому не давав сказав також я сказав шо це (Давай якшо не рахуй це за робочі моменти це так особисте вирішуємо) це особисте та до НПУ взагалі не причасне
Погроз шо я кудись приїду не було
А він є лідер клану та згадує рідних

ТАКОЖ ВІДЕО ЯКІ ВІН ДОДАВ Є ВІД 3-тього лиця

Ніякого зливу складу не було був лише БЛАТ зі сторони немчука в сторону Зубарефа
Тому і були написані дані скарги шо до того шоб розібратися в цьому ніякі акустичні системи не можуть знати хто це говорив так як я кажу це скарги від 3 лиця відео в нього теж від 3 лиця

IMG_6027.png
IMG_6028.png
IMG_6029.png

Останнє редагування:

Микола Немчук

Лідер клану Nimzi
Реєстрування
20 Січ 2026
Дописи
96
Реакції
117
Бали
48
Шановний Гравець,

Факт ваших Погроз зафіксований ви можете нижче ознайомитися з відповідними доказами. Щодо моїх образ в вашу честь хочу повідомити що Discord гравців не модерується відповідно ви можете надати скаргу тільки у випадку адміністрації або відповідних погроз.

А що до Віжеофіксація це лише Доказ що ви той самий Діма Гроза..

Гарного Вечора.

Вкладення

• IMG_1891.jpeg
    IMG_1891.jpeg
    71.2 Кб · Перегляди: 38

Микола Немчук

Лідер клану Nimzi
Реєстрування
20 Січ 2026
Дописи
96
Реакції
117
Бали
48
Звернення

Прошу зачинити Скаргу!

претензій щодо Гравця немаю!
відповідно прошу вас передати Керівництву НПУ щодо поведінки Співробітника як Керівного складу та прийняти міри.

з повагою

Немчук М.ф.

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,213
Реакції
1,086
Бали
253
Скаргу зачинено за проханням автора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі