Розглянуто Діма Рибалка, Артем Комаренко | Описано в суть скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Snezha Volkova

Z/L VOLKOV
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
139
Реакції
354
Бали
66
1. Нікнейм гравця: Діма Рибалка, Артем Комаренко
2. Особистий нікнейм: Снєжа Овнхомсова
3. Суть скарги:
Стою на дорозі з аварійкою так як закінчився бензин. НПУ Дніпра зупинили мене, я пояснила що немає бензину, на що вони сказали що побачили мене по зустрічній смузі. Попросила докази мого порушення і зайшов в діскорд будь який войс, на що отримала "вчіть статут НПУ" Я знаходжусь в неоф.організаціїї і мені він кхм не здався. Я відіграла що дістаю паспорт, вони мене кафнули не давши довідіграти рп. Паспорт я звісно готова була їм показати.
Виписали мені статтю і після чого біля самого КПЗ в послузі адвоката відмовили, так як вже стаття є. Всі деталі можете побачити на відео.

4. Докази (скріншот/відео): тут
P.S. включила фрапс коли побачила їх на дорозі.
Порушення від Діма Рибалка
з 00:03:34 по 00:05:30 та
00:04:47 (проігнорував мою відігровку та повязав за «не підкорення». Паспорт я була готова надати. Можете побачити в чаті що я писала після того як посадили в службову машину)
00:03:34 (сказав що не обов‘язково відігрувати рп, це як? на НПУ важливо тільки те щоб повязати і посадити без відігровки для свого підвищення?)

Порушення від Артем Комаренко
00:09:05 (не пристойно відіграв рп в чаті)
5. Дата порушення:
15.03

Джо Барбара

Поважний гравець
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
576
Реакції
161
Бали
48
Вітаю шановний гравець!
Переглянувши відео-доказ можу сказати,що з співробітником поліції Артемом Комаренко буде проведена бесіда,та видана догана!
З співробітником поліції Діма Рибалка буде проведена бесіда

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі