Розглянуто Діма Риженко|Злив склада|Розгляд ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Раян Беннет

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
488
Реакції
194
Бали
48
1. Діма Риженко
2. Вікторія Петриняк
3. До росфулу був в CAPELLO на даний момент BOBER
4.CAPELLO
5.На банку клана CAPELLO на доказах видно про слив 5.602.400 грн.Вийшов конфлінт а саме з Лідером клану Вікторією Петриняк та колишнім модератором клану CAPELLO Дімою Риженком, після конфлікту був шантаж з сторони Дмитра а саме щоб лідерку клану Вікторія передала Дмитру,після чого Вікторія категорично відмовилась від цього!
Після чого данний колишній модератор Діма Риженко закупив зброю на 5.602.400 грн, та передав зброю своїм друзям які були за співпрацю з ним!
Під час Зливу скала Лідера в грі не було і без її відома вони це зробили!
Після чого всю зброю яку вони закупили перенесли до себе в інвентар та оголили склад клану! Лідером було кікнуто їх з клану а саме таких гравців як...
Діма Риженко,Ростислав Риженко,Никита Бойко.
Тоді вони создали свій клан під назвою BOBER
Прошу передивитись скаргу та покарати данних гравців....
6. 7.7. 01.06.2023 Час закупу зброї 13:16

Останнє редагування:

Нека

нпу д
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
36
Реакції
8
Бали
8
Скріншот ви зробили 04.06.2023, до того времени, Діма Риженко роздав всім оружие,хто був всіті.
+ Пройшло 3-дні від того часу коли Діма Риженко, роздав оружие (хто був в сіті.)

Раян Беннет

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
488
Реакції
194
Бали
48
Нічого з того моменту слива не закуплялось…..
Адміністрація це може перевірити коли був Злив в якому часі та в якому обсягу.?
Скріншот ви зробили 04.06.2023, до того времени, Діма Риженко роздав всім оружие,хто був всіті.
+ Пройшло 3-дні від того часу коли Діма Риженко, роздав оружие (хто був в сіті.

Діма Риженко

Новий гравець
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
35
Реакції
4
Бали
11
Так я просив щоб вона дала мені Лідера,але я не став закупляти просто так оружия це все прозойшло тоді коли ми сиділи в (Discord) ми там хней розговарювали по поводу цього всього але вона почала нас там всіх обсипати та від ней були такі слова (відайте мені гроші що я вклала в кланта я віддам лідерку) після цього вона вийшла та більше не почалася я пішов закупити оружия тому що це все робили сами вонадаже не заходила в дс щоб нам щось сказати і я після того як купив роздав і чекав її в клані вона зайшла я її кажу давай ми тобі віддамо гроші ти меня лідерку вона мовчки підійшла та кікнула.Ще хочу сказати що клан не її клан Віталік Яремчука він відав лідера мені до того момента як начала грати потім я її відав і вона нічого не робила ну і звісно не появлялася в мережі.

Ростислав Риженко

Новий гравець
Реєстрування
21 Бер 2023
Дописи
30
Реакції
3
Бали
8
Я в цій ситуації даже не участвовал в данний момент я играл в другую игру и даже не було в сети неделю как минимум я просто сидів в дс та и все так шо в цій ситуації я не виноват

Діма Риженко

Новий гравець
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
35
Реакції
4
Бали
11
Ще у нас з нею була згода що гроші з общяка ми ділимо по 50% кожному та я потратив свою половину!!!

Раян Беннет

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
488
Реакції
194
Бали
48
Так я просив щоб вона дала мені Лідера,але я не став закупляти просто так оружия це все прозойшло тоді коли ми сиділи в (Discord) ми там хней розговарювали по поводу цього всього але вона почала нас там всіх обсипати та від ней були такі слова (відайте мені гроші що я вклала в кланта я віддам лідерку) після цього вона вийшла та більше не почалася я пішов закупити оружия тому що це все робили сами вонадаже не заходила в дс щоб нам щось сказати і я після того як купив роздав і чекав її в клані вона зайшла я її кажу давай ми тобі віддамо гроші ти меня лідерку вона мовчки підійшла та кікнула.Ще хочу сказати що клан не її клан Віталік Яремчука він відав лідера мені до того момента як начала грати потім я її відав і вона нічого не робила ну і звісно не появлялася в мережі.
Саме перше Дмитро лідером клану являється Вікторія а не Віталій!
Якщо є докази того що клан дійсно Яремчука я їх чекаю!
Але лідер клану є Вікторія Петриняк і клан її….

Раян Беннет

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
488
Реакції
194
Бали
48

Ростислав Риженко

Новий гравець
Реєстрування
21 Бер 2023
Дописи
30
Реакції
3
Бали
8
Первую жб писал Ти указал что било 8кк потрачено а тут пишешь что 5.6 тоисть Ти уже наебуешь второй раз и про что можно дальше говорить

Раян Беннет

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
488
Реакції
194
Бали
48
Первую жб писал Ти указал что било 8кк потрачено а тут пишешь что 5.6 тоисть Ти уже наебуешь второй раз и про что можно дальше говорить
На доказі видно дану суму!
Тому обману немає!
Якщо щось не подобається пишіть типу скаргу за обман адміністрації але доказ є і там все можна порахувати!

Діма Риженко

Новий гравець
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
35
Реакції
4
Бали
11
Кажу ще раз в нас з Вікторіей Петриняк була згода що гроші з партій. Ми маємо право потратити 50%, і тоді коли я закупив все це оружия я закупавна ті гроші які були с партії я потратив всі тому що вона потратила 2 млн які я мав право потратити на себе

Діма Риженко

Новий гравець
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
35
Реакції
4
Бали
11
І в загалі жалобу должна писати та людина яку обманули а не ліва якась людина тому жалобу можна не зараховувати

Діма Риженко

Новий гравець
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
35
Реакції
4
Бали
11
Дем более ти находишся в НПУ м.Харьків ти ніяк не прив'язаний до цього конфлікту

Раян Беннет

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
488
Реакції
194
Бали
48
Кажу ще раз в нас з Вікторіей Петриняк була згода що гроші з партій. Ми маємо право потратити 50%, і тоді коли я закупив все це оружия я закупавна ті гроші які були с партії я потратив всі тому що вона потратила 2 млн які я мав право потратити на себе
Якщо є у вас докази стосовно даже того що ви ділили Банк клану по 50%
Чекаю докази того!
Бо говорити можна багато а на ділі 0

Раян Беннет

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
488
Реакції
194
Бали
48

Раян Беннет

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
488
Реакції
194
Бали
48

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю.
Шановний гравець це ваш модератор клану та ви самі його поставили,
Адміністрація не несе відповідальність за ваше недбале ставлення до свого клану.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі