Розглянуто Діма Токсік | DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,499
Реакції
3,089
Бали
253
Ваш нікнейм: Максим Петрушка (701)
Нікнейм гравця: Діма Токсік (2891)
Дата порушення: 05.10.2022
Опишіть ситуацію: Зупинив людину за порушення ПДР, приїхала машина з 3 людьми, поки їхали в авто, вони цілились в мене, потім також почали цілитись, та Діма Токсік почав по мені стреляти першим, він навіть каже це в войс час, а причина по якій він мене вбив, це *він хабарник*
Скріншот/відео від свого обличчя:
Тайм-код: DM 2:23

Діма Тохіс

Козак
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
13
Реакції
9
Бали
3
Так в тебе на чолі, я прочитав і зразу стріляти почав

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Ваш нікнейм: Максим Петрушка (701)
Нікнейм гравця: Діма Токсік (2891)
Дата порушення: 05.10.2022
Опишіть ситуацію: Зупинив людину за порушення ПДР, приїхала машина з 3 людьми, поки їхали в авто, вони цілились в мене, потім також почали цілитись, та Діма Токсік почав по мені стреляти першим, він навіть каже це в войс час, а причина по якій він мене вбив, це *він хабарник*
Скріншот/відео від свого обличчя:
Тайм-код: DM 2:23
Петрушка, ДМ не без причини.
Самого початку як ми вийшли з машини без зброї, щоб переговорити ти направив на нас зброю. (По причині?)
З нашого боку не було провокації, ти почав в нас без причини направляти зброю, чим зробив конфлікт!!
Дальше я тобі просто обяснив, що він системою получив штрав а ти хочеш, ще раз за одне і те саме порушення давати....
Ти прекрасно знав, що ти не можеш по статуту працювати один + напрявляти не однократно на нас зброю і стріляти так як це PG

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,499
Реакції
3,089
Бали
253
Петрушка, ДМ не без причини.
Самого початку як ми вийшли з машини без зброї, щоб переговорити ти направив на нас зброю. (По причині?)
З нашого боку не було провокації, ти почав в нас без причини направляти зброю, чим зробив конфлікт!!
Дальше я тобі просто обяснив, що він системою получив штрав а ти хочеш, ще раз за одне і те саме порушення давати....
Ти прекрасно знав, що ти не можеш по статуту працювати один + напрявляти не однократно на нас зброю і стріляти так як це PG
Бо ви цілились в мене, поки їхали в машині
По статуту я можу працювати сам, перечитай його будьласка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі