Розглянуто Діма Хансен | Блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ян Булл

Шановний гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
111
Реакції
44
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Ян Булл
2. Нікнейм адміністратора: Діма Хансен
3. Суть скарги:

Оскаржую рішення адміністратора Діма Хансен по даній темі.

1. Який багоюз з моєї сторони? Тому що я стріляв по ногах граця які бачив візуально? Помоєму це нормальна ігрова механіка, в реальному житті така ситуація цілком можлива. В чому баг? в тому що текстура пропрацьована нормально?

2. Адміністратор не помітив порушень з боку гравця Дейман Чикибрики, хоча в коментарях були наведені аргументи, які він міг легко перевірити за допомогою логування і винести справедливий вердикт. Продублюю їх тут. На відео від іншого гравця видно як гравець робить постріл (таймкод: 0:38). Дивитись сюди Гравець стріляє через дерево, що і є багоюзом. По мінікарті можливо відслідкувати рух гравця і побачити що в період між 1:05 і 1:17 той хто стріляв через дерево перебіг до автомобіля. І вже на моєму откаті який був поданий в скарзі видно нікнейм гравця Дейман Чикибрики на 3:19

На мою думку адміністратор Діма Хансен "блатить" клан авангард, та видав мені не справедливе покарання.

Відео докази від третьої особи брав з ось цієї теми. По якій даний адміністратор теж не побачив РК від членів клану AVANGARD. По іншим скаргам на форумі за останній тиждень можна побачити що гравці цього клану отримують покарання по мінімуму, хоча порушуть одні і ті ж правила регулярно.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 17.02.2026

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,055
Реакції
841
Бали
253
Вітаю

В реальному житі для того щоб прострілювати по ногах з снайперки вам як мінімум потрібно лягти, що являється не можливим, тому що системно лягти не можливо, саме на це зсилався даний Адміністратор але так як всі гравці використовують авто як укриття дане покарання не є доцільним. Блату зі сторони даного Адміністратора не виявлено так як він виконує свою роботу правильно і кожен має право на помилку.

Приносимо вибачення за не зручності
Приємного відпочинку на Ukraine GTA

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі