Відмовлено Діма Хансен біографія на лідера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма Хансен

Активний
Реєстрування
7 Чер 2023
Дописи
40
Реакції
27
Бали
18
Васько Дмитро Павлович народився 18жовтня 2008 року. Народився він у Черкасах, у звичайній сім'ї вчительки та Охороника. Батько, через свою професію, несильно багато проводив часу з сімєю. Мати була людиною доброю, але дружелюбную. Через свою професію, вона сформувала свої вимоги до сина ще до його народження, що зіграє вирішальну роль у подальшому. Дмитро був єдиною дитиною в сім'ї, через що з самого народження він багато опікався рідними, особливо мамою та дідусем. Для повного щастя батьків, від нього потребувалась тільки освіченість і хороша поведінка, але з останнім завжди були проблеми. В цілому, його раннє дитинство пройшло без надзвичайних випадків, окрім однієї історії: У звичайний літній день, коли Дімі було 25місяців, матуся вийшла погуляти з ним. Вона посадила його в коляску і вийшла з дому. Все було добре, як раптом до коляски підлетіла велика оса. Хлопчик, побачивши її, зацікавився і вирішив "подружитись", почавши махати їй і намагаючись її "погладити". В результаті, він розізлив осу і вона вжалила його в руку. Через несподіваність і сильну біль, цей випадок запам'ятався Дмитра на все життя і спровокував апіфобію, яка залишилась у нього до сьогодення.
аааааа.jpg
дитинство :

Народився Дмитро в містечку Черкаси у невеликій сім'ї Васьки. Батька звали Павло він був хорошим сімянином та люблячим батьком працював в охороні, а Маму звали Олександра вона працювали вчителькою.Ми були дружньою сімєю,потім народився братик Славик.Він трішки підріс йому було 6років ми з ним дуже багато гралися я його багато чого навчив та давав поради.

R.jpeg
молодість :
Дмитро часто почав приходити до тата на роботу і Дмитро дуже мріяв стати як його тато чи поліцейським чи служити у ЗСУ! Тут у його тата трапилося не приємне і йому і мамі довелося віддати Дмитро знайомому дідусеві який завжди допомагав їм з Дмитром він був не проти допомогти цій родині і пройшов рік і Дмитро пішов у свої 15 років влітку на канікулах працювати щоб купити машину дідусеві щоб разом возити картоплю з дачі та він працював день і ніч щоб виконати мрію дідуся та допомогти йому за все що він допоміг йому тому що він завжди вважав що добро завжди повертається та він за канікули заробив ту суму яку треба було він взяв гроші дідуся які він відкладав на машину та пішов на БУ ринок і там знайшов молодого хлопця, який продавав Газель і він продавав за невелику суму і він купив цю машину і за допомогою інших людей привіз Газель до входу в будинок і покликав дідуся на огляд пройшло пару місяців у них все добре йшло і вони змогли завдяки цій Газелі заробити багато грошей!
Навчаюся в школі в містечку:Черкаси,займаюся футболом та дзюдо.
Наші дні:Були незабутні та насичені.Я подружився з однією красивою дівчиною звати Дарина вона мені дуже сподобалася.Потім вона мені дуже сподобалося.Та ми почали в люблятися в одне одного.Вона для мене дуже красива і я її дуже сильно любив.
аа.jpeg
ХОБІ:Дмитро з 7років займався футболом та дзюдо він не відпускав руки та йшов за своєю мрією була мрія стали майстером спорту. Юність:Дмитро ходив в школу навчався в 10 класі він навчався дуже добре на хороші оцінки,вчителі та батьки хвалили Дмитра.Він був відмінником по всій школі,займався додатковими з вчителями,робив де коли шкоду,їв дуже смачну їду в школьній столовій.Займався в школі футболом тому я і пов"язав своє життя з футболом.Дуже скоро дмитро закінчить 11класів та буде здавати екзамену тому йому потрібно навчатись.Після закінення школі потрібно вступити в найкращий університет міста та буду получати велику степендію.Та піду на пожарного.Буду спасати та допомагати людям,рятувати їх.Коли я виросту буду допомагати батькам з грошима.В мене сім"я сама найкраща в світі і я її дуже люблю.

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,665
Реакції
1,289
Бали
253
Вітаю, зробіть все по пунктам "Дитинство", "Юність", "Доросле життя", "Наш час".
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі