Відмовлено Діма Чортенко Олександр Кривбас оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Bristleback

Поважний гравець
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
147
Реакції
170
Бали
48
1. Ваш нікнейм:Льоха Бристелбек
2. Нікнейм адміністратора:Діма Чортенко Олександр Кривбас
3. Суть скарги:
Доброй ночі, Діма Чортенко Олександр Кривбас
Пишу це оскарження не для виправдань, а тому що повністю визнаю свою провину. В неділю минулого тижня я допустив серйозне порушення правил образив маму іншого гравця. Я прекрасно зрозумів, що це херня і таке спілкування не має бути на проєкті.
Чому я пишу це оскарження? Тому що хочу встигнути пограти вночі судну нічь з друзями і тому що реально зозумів свою помилку. Я не знімаю з себе відповідальності і не шукаю винних винен тільки я.
На той момент я був дуже пяний, загашений в ноль і взагалі не думав головою це не оправдання, а факт. Після того як просидів у бані, все обдумав і зрозумів, наскільки серйозно я підставив себе і наскільки неправильно я себе повів.
Я приймаю покарання яке отримав і розумію, що воно було заслужене. Мені реально соромно за сказане і за те, що я дозволив собі таке написати. Такі речі недопустимі і я це визнаю повністю.
Я обіцяю вам Діма Чортенко та Олександр Кривбас, особисто, що більше не буду заходити в гру в стані алкогольного спяніння. Також зобовязуюсь контролювати свою поведінку, не переходити межу і дотримуватись правил проекту. Якщо з мого боку ще раз буде щось подібне вважатиму будь яке покарання справедливим без жодних оскаржень.
Прошу розглянути дане оскарження і дати мені шанс довести, що я можу зробити висновки і нормально грати без таких косяків.(прикріпив докази що був я випитий та угашений)
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://ibb.co/k2XdJ9XL
5. Дата порушення:21.12.2025.

Вкладення

• image_2025-12-24_23-32-44.png
    image_2025-12-24_23-32-44.png
    997.8 Кб · Перегляди: 30
Останнє редагування:

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,554
Реакції
1,003
Бали
253
Вітаю!

Відбувайте покарання, в оскарженні відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі