Розглянуто Д.Альварез|Некомпетентний адміністратор|Для Віктора Миколайовича

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Авторітетов

I am always come back
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
293
Реакції
255
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора:Д.Альварез Ігровий помічник
  2. Особистий нікнейм:Дмитро Варшавський
  3. Суть скарги:Вітаю пане Віктор, даний адміністратор покарав мене за двома пунктами правил а саме дм та ск(спавн кіл),так ось з дм я згоден хоча тут спірна ситуація так як адміністратор не бачив повної ситуації та просто видав покарання з того що побачив,щодо ск я взагалі в шоці!
    Тому що адміністратор навіть не розуміє цей термін,ск(спавн кіл)
    6.6. "SK" - Spawn Kill - доведення гравця до несвідомого стану на місці появи / відродження. | Деморган 60-100 хвилин

Ми не вбивали данного гравця як він тільки вийшов з мітки або ж тільки відродився скоріш це вже з його сторони порушення а саме навмисний таран та RK(ревендж кілл)
    6.14.
    "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн
    Також коли я покликав адміністратора він з нами розмовляв ніби він бог а ми його раби,погрожуючи що міг видати й більше!
    Прошу зняти покарання та провести бесіду з адміністратором щодо спілкування з гравцями та намагатись бачити ситуацію з різних сторін,а не зі сторони одного гравця який нас почав провакувати стріляючи в нас у зеленій зоні!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):натисніть для ознайомлення також прікріплю що ми бачили зі сторони гравця,якого спочатку навіть не чіпали,а адміністратор надасть докази зі своєї сторони і будь-ласка перегляньне та зрівняйте їх!!Ще раз кажу я прикріпляю докази порушення зі сторони гравця не для того щоб його покарали,а щоб звернули увагу на неуважність адміністратора!!!
    натисніть для ознайомлення
  5. Дата походження:07.08.2025

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Ігровий помічник нещодавно став на посаду, він зрозумів свою помилку щодо невірно виданого покарання та виплатить вам грошову компенсацію коли ви будете у грі, дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі