Дмитро Авторітетов
I am always come back
- Реєстрування
- 20 Тра 2023
- Дописи
- 293
- Реакції
- 255
- Бали
- 108
- Нікнейм адміністратора:Д.Альварез Ігровий помічник
- Особистий нікнейм:Дмитро Варшавський
- Суть скарги:Вітаю пане Віктор, даний адміністратор покарав мене за двома пунктами правил а саме дм та ск(спавн кіл),так ось з дм я згоден хоча тут спірна ситуація так як адміністратор не бачив повної ситуації та просто видав покарання з того що побачив,щодо ск я взагалі в шоці!
Тому що адміністратор навіть не розуміє цей термін,ск(спавн кіл)
6.6. "SK" - Spawn Kill - доведення гравця до несвідомого стану на місці появи / відродження. | Деморган 60-100 хвилин
Ми не вбивали данного гравця як він тільки вийшов з мітки або ж тільки відродився скоріш це вже з його сторони порушення а саме навмисний таран та RK(ревендж кілл)
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн
Також коли я покликав адміністратора він з нами розмовляв ніби він бог а ми його раби,погрожуючи що міг видати й більше!
Прошу зняти покарання та провести бесіду з адміністратором щодо спілкування з гравцями та намагатись бачити ситуацію з різних сторін,а не зі сторони одного гравця який нас почав провакувати стріляючи в нас у зеленій зоні! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):натисніть для ознайомлення також прікріплю що ми бачили зі сторони гравця,якого спочатку навіть не чіпали,а адміністратор надасть докази зі своєї сторони і будь-ласка перегляньне та зрівняйте їх!!Ще раз кажу я прикріпляю докази порушення зі сторони гравця не для того щоб його покарали,а щоб звернули увагу на неуважність адміністратора!!!
натисніть для ознайомлення - Дата походження:07.08.2025
Останнє редагування модератором: