Розглянуто Д.Шульга // Блат від ГА // Виключно для керівництва!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Машуля Громова

bliss
Активний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
732
Реакції
891
Бали
113
1.Нікнейм адміністратора: Данило Шульга // Олег Галицький
2.Особистий нікнейм: Машуля Громова
3.Суть скарги:

Вітаю, шановне керівницто проєкту UKRAINE GTA!
Мене звати Машуля Громова, перебуваю на посаді Лідера Національної поліції м.Києва.
хочу звернутись до вас для вирішення данного питання щодо адміністрації 02 серверу,
мова буде йти щодо адміністратора Заступника Головного Слідкуючого за Державними організаціями Данило Шульгу, а там по факту...

Хочу почати з відомого терміну "блат" а також , додати особисту неприязнь до певних гравців та працівників моєї організації.
даний адміністратор має певні наміри в просуванні певних людей та зливанні окремих.
почнемо з мого колишнього, на цей час, полковника Ярослава Новіка.
чудовий кандидат на дану посаду , оскільки він компетентний та гарно справлявся зі своїми обов'язками.
завжди допомагав, як в питаннях по фракції та інших питаннях.
в колективі на нього скарг не було, звичайно , всі ми не без гріха і можемо якось висловлюватись, ми люди і маємо право на помилки.
але після однієї
скарги на мого заступника - його було знято з даної посади , не попередивши мене, як лідера організації та не порадившись.
на відеофіксації чітко видно провокацію від співбесідника , також можемо чути початок запису який починається зі слів "Новік ти чорт ****************************саний"
ці слова можна охарактеризувати не тільки як провокацію, але й образу гравці в офіційному діскорді 02 серверу.
у вердикті був покараний лише мій заступник Ярослав Новік за "неадекватні висловлювання"
нажаль автор скарги не отримав ніякого покарання за свої сказані слова, а саме образи та провокації.

але повернемось на пару скарг назад , і ми можемо побачити, як пан Шульга Застпуник Головного Слідкуючого, за такі ж самі неадекватні висловалювання в с спец.зв'язку видавав лідерам/заступникам лише попередження або догану.

point

дві абсолютно різні людини по типу темпераменту , характеру та іншим якостям - але один злетів з посади взагалі ,
а інший проведе мед.комісію, пограє 3 годинки або постоїть AFK і проведе 3 набори - і знімає догану.

заступник лідера Ярослав Новік перебував на випробувальному терміні , який він успішно пройшов
але адміністратор вирішив що випробувальний термін не скінчився і повідомив, що даний заступник є не компетентним і не буде займати дану посаду.

далі перейдемо до іншого заступника Івана Громова.
Хотілось би взяти до уваги ситуацію, з якою ми зустрілись, а саме предвзяте відношення до пана Громова. Коли проходив рп процес,
а саме звільнення співробітника з лав НПУ, у рацію мною було написано «В школі розкажеш»,
після чого він отримав покарання у вигляді суворої догани.
ні усного, ні письмового попередження , ні бесіди не було - одразу догана.
ще й спочатку сказали, що вона ніяк не знімається.

також данний адміністратор не міг самойстіно прийняти рішення протягом 48 годин та перекидував на Головного адміністратора,
а сам пан Галицький перекидував на данного Адміністратора.
прикладаю докази з особистих повідомлень щодо скарги
point (видалено)

але якщо взяти інакшу скаргу, а саме де лідер МОЗ каже звичайному гравцю:
«Пішов н***й малий», то за це лідер отримав покарання у вигляді звичайного попередження і тільки після того,
як звернулись до Головного Адміністратора, скарга була перерозглянута та видана догана лідеру за вислів «Пішов н***й Малий»,
але ЗГС не поніс жодного покарання.

Скарга

Беремо наступну ситуацію, а саме коли клани почали провокувати співробітників НПУ.
після даної ситуації, на них було сплановано рейд, після чого данний клан заливає скаргу на дм від співробітників НПУ та з обрізаними фрапсами.
зі сторони полковника Івана Громова були надані докази ЗГС Держ, де данний клан провокує нас та почав ДМ-ити нас першими,
на що він отримую відповідь від Адміністратора, який має 5 рівень адмін прав, займає посаду ЗГС Держ, цитую вам його відповідь «)» і це вся відповідь.
Прикладаю скріншот даної відповіді від адміністратора. Та видає другу догану + jail DM. !
Після цього було звернення до Головного Адмііністратора стосовно компетенції даного адміністратора та його відповіді «)»,
на що Головний Адміністратор сказав розберемося та просто «замʼяв» дану ситуацію та адміністратор Данило Шульга не поніс жодного покарання.
прикріпляю докази з особистих повідомлень щодо скарги

point (видалено)

Адміністратор користується адмін правами в своїх цілях та зловживає їми, а саме захотів - зробив. Як ми всі знаємо чат чистити дозволено тільки,
якщо у VIP чаті є лайка, реклама, або те що не повинні бачити гравці та не псувати їм процес гри та настрій.
Але Данило Шульга після кожного випуску або зняття покарання гравцю чистить чат по 3-5 разів, після чого я пишу у репорт «Шульга,
навіщо ти чистиш чат?» На що отримую відповідь - "Так треба!". Я думаю на це докази не потрібні, ви маєте все у логах,
прохання переглянути дані дії адміністратора.

point

Також , піднімається питання з приводу звільнення працівників з організації по певним причинам.
від гравця була оформлена скарга на державному порталі про неадекватні висловлювання від працівника поліції.
розглядав її також заступник Головного слідкуючого за державними організаціями пан Шульга.
розглянувши дану скаргу адміністратор виніс вердикт про покарання , а саме mute за висловлювання та звільнення з поліції.
просто ставлячи перед фактом звільнити співробітника з причиною "втрата довіри".
але чому адміністратор сам вирішає звільняти людину чи ні , якщо за співробітника в будь якій фракції відповідає лідер та він також має право обирати :
дати співробітнику попередження , догану або звільнити з організації.

дані порушення від заступника Головного Слідкуючого Державних Організацій були передані неодноразово Головному Адміністратору 02 серверу Олегу Галицькому , як у особистих повідомленнях , так і при спілкуванні у discord, але ніяк не було відреаговано та адміністратор досі обіймає посаду ЗГС Деражвних організацій, на що маю підозру на частковий блат.

прохання розібрати дані ситуації ще раз , винести покарання адміністратору , бо суворої бесіди тут замало...

дякую за увагу !

З повагою ,
Машуля Громова!

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): докази підкріплені до кожного підпункту
5.Дата походження:
07.05.2024

Останнє редагування модератором:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,029
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Стосовно порушень заступника Ярослава Новіка було надано відповідь тут
Стосовно Івана Громова, працівник на посаді заступника не може собі дозволити так комунікувати з співробіниками нижчими по рангу.
Стосовно Данили Шульги, він вже не перебуває на посаді адміністратора.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі