Розглянуто Дiма Хансен // Некомпетентний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маркус Фікс

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
577
Реакції
1,080
Бали
113
1. Ваш нікнейм: Максимка Шевчук
2. Нікнейм адміністратора: Дiма Хансен
3. Суть скарги: Вітаю, шановний ГА.
Адміністратор Діма Хансен неналежним чином розглядає скарги.
У поданій на мене скарзі чітко видно, що не я брав гравця в супровід. Мене затримали, одягнули кайданки, після чого інший гравець взяв мене в супровід та почав водити. Незважаючи на це, адміністратор видає мені покарання за «втручання в RP-процес», хоча я фізично не міг у нього втручатися, перебуваючи в кайданках і не здійснюючи жодних активних ді

Прошу звернути увагу на відеодокази та переглянути рішення, оскільки воно було винесене без об’єктивного аналізу ситуації.
Прошу випустити з деморгана

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): скарга

5. Дата порушення: 25.02.2026

Маркус Фікс

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
577
Реакції
1,080
Бали
113
Також прошу звернути увагу на те, що на цій скарзі поліцейський грубо порушив правила RP, а саме NonRP. Під час ситуації по ньому ведеться стрільба, однак він продовжує бігати без будь-якої RP-реакції, застосовує taser та здійснює затримання.

У такій ситуації персонаж повинен мати поранення та відповідно їх відігравати, а не діяти так, ніби нічого не сталося.

Незважаючи на це, адміністратор Діма Хансен дане порушення проігнорував та ніяк його не зафіксував, що свідчить про неповний та некоректний розгляд скарги.

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,058
Реакції
841
Бали
253
Вітаю

В зв'язку з великим навантаженням, даний адміністратор допустив помилку і видав Вам покарання
Переглянувши ще раз відео докази він впевнився що покарання видано не вірно
Приносимо вибачення за незручності
В грі ви отримаєте компенсацію
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі