Відмовлено Евгеній Кошовий | Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Евгеній Кошовий

ЗГС Фракцій
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
7
Реакції
0
Бали
13
Розділ l. Батьки: Батьки до шлюбу навчалися у каліфорнійських академіях! Мати працювала хірургом лікарні, а батько працював поліцейським на посаді капітан! Коли мати була вагітна, батько покинув роботу, коли не пішов у майамі через переклад! Коли я народився, батько запізнився на 2 хвилини після народження!

Розділ ll. Ранні роки, дитинство, юність: До 2 років мого життя я навчився ходити, а через кілька місяців говорити. Батько починав працювати інженером! А мати продовжувала працювати у лікарні!

Розділ lll. Освіта, студентські/шкільні роки; Коли мені виповнилося 7 років я пішов до школи, через 4 роки батько кинув роботу і починав назад працювати в поліцій! А через 8 років батьків убив один наркоділок! Перед смертю батька він сказав, щоб я почав захищати свою країну!

Розділ IV. Переїзд в Харків: Після смерті батьків пройшло 2 роки і мені знайшло поведінку помсти, через 5 місяців я отримав повідомлення, що накроділець проживає в місті Харьков! Отримавши це повідомлення, я полетів до цього міста і почав проживати і освоюватися в новому для мене місці.

Глава V. Доросле життя: Доросле життя було кілька пунктів!
Першим у чергу бути громадянином!
Другим було відслужити до армій
Третім стало розпочати кар'єру поліцейського
І четверту було зробити помсту!
Але все було зроблено!

Розділ VI. Наш час: В наш час працюю на різних роботах та мрію стати лідером організації.

Артем Реалтін

чсник проекта
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
215
Реакції
59
Бали
28
Рекомендую вам прочитати тему - клац. Дуже мало інформації в вашій біографії.
Відхилено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі