Відмовлено Евген Могила

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бодічка Керест

Кошовий отаман
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
141
Реакції
92
Бали
48
1.Нікнейм адміністратора:Евген Могила
2.Особистий нікнейм:Бодічка Фераррі
3.Суть скарги:Були на ВЧ коли прибігли працівники ЗСУ ми почали стрілятись,я вибіг з мітки щоб перестали фармитись м4 та після чого забіг назад щоб тулити з тієї сторони,після чого мене відкинув адміністратор бо я стояв 1 ніби збирав м4 але подивіться докази та побачите що я не збирав їх,також коли я покликав його в репорт щоб сказати що я не фармив м4 він проігнорував,після чого я ще раз покликав та знову не отримав відповіді від нього
Прохання видати покарання та надати моральну компенсацію за те що сидів 1 год 30 хв просто так

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео)Vidos
5.Дата порушення:26.02.2025

Євген Могила

Модератор | Північна Україна
Реєстрування
31 Жов 2023
Дописи
208
Реакції
157
Бали
48
Вітаю!
Шановний гравець! Вас посадили за порушення правил нападу на ВЧ, 2.5. Деморган - 60 хвилин. Все інше - ваші наявні розшуки. Ви в грі давно, і думаю що знаєте де знаходиться ваша історія покарань і як її переглянути.
В наступний раз , перед нападом на вч , раджу вам перечитати дуже уважно Правила нападу на вч, а особливо ознайомитись із правилом 2.5. Викрадати патрони та перебувати у приміщені де є мітка, якщо кількість нападників є менше 3-х осіб. | Деморган 60 хвилин!
Очікуйте остаточної відповіді від ГА/ЗГА!

Юра Дмитришин

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,356
Реакції
828
Бали
213
Адміністратор надав відповідь, покарання видано вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі