Розглянуто Евеліна Мартінс // Категорично для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Аналитик Тюбикович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
1,006
Реакції
935
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора: Евеліна Мартінс
  2. Особистий нікнейм: Євген Овнрижик
  3. Суть скарги:
    Вітаю, шановний Віктор Миколайович, сталася неприємна ситуація вчора, мені видала покарання Евеліна Мартінс у вигляді /warn за використання багоюзу, а саме: 2.14. Заборонено використовувати будь-який тип багоюзу. | Попередження і конфіскація отриманої території. ☞ᵗᵘᵗ☜ По данній
    скарзі. В войсі адміністратор стверджував, що після рестарту створився новий вид багоюзу "стрільба з вікна" раніше був вид багоюзу стрільба через кришу але після рестарту прибрали, нещодавно на мене подали скаргу за таку саму ситуацію тут, я надав відкат тої ситуації та там адміністратор сказав що це розсинхор, та якщо так стріляти то це не багоюз. Я знову ж таки надав відкат ситуації там де був розсинхрон, але адміністратор не помітив розсинхорну бо в автора скарги та в мене був такий самий розсинхрон, а з іншими гравцями в нас був інший розсинхрон, доказ розсинхрону по відкату можете зрозуміти, що деякі гравці:
    1. біжать у воздух
    2. стріляють по воздуху
    3. тепаються, надам вам декілька скріншотів з розсенхроном: тут

Як я зрозумів розсинхрон робиться коли автівку товкають гравці.

Адміністратор Евеліна сказала перевірити що є такий багаюз, потім ми перевірили (прохання не відкидувати за дм бо адміністратор сама сказала перевірити), як видно на
    відео спочатку я товкаю автівку, потім даю пулю з м4 але урон не знімається, потім гравець виходе з автівки, та вона взагалі тепнулась кудись - тобто створився розсинхрон, після чого гравець знову ж таки сідає в автівку та урон вже проходить по ньому, так що можемо зрозуміти що ніякого багу немає а є просто розсинхрон.
    Надам докази що адміністратор рахує що це багою: фото // відео (за потребою можу надати більше доказів) також на відео там де розмова з Евеліною трохи картина не та але по звуку можете зрозуміти що каже.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Надані у тексті скарги, розписані по пунктах.
  5. Дата походження: 17.08.2024

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Ситуація доволі спірна, враховуючи що ви отримали покарання після рестарту та зміни системи та можливого розсинхрону, вам буде знято покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі