- Реєстрування
- 8 Сер 2023
- Дописи
- 1,006
- Реакції
- 935
- Бали
- 213
- Нікнейм адміністратора: Евеліна Мартінс
- Особистий нікнейм: Євген Овнрижик
- Суть скарги:
Вітаю, шановний Віктор Миколайович, сталася неприємна ситуація вчора, мені видала покарання Евеліна Мартінс у вигляді /warn за використання багоюзу, а саме: 2.14. Заборонено використовувати будь-який тип багоюзу. | Попередження і конфіскація отриманої території. ☞ᵗᵘᵗ☜ По данній скарзі. В войсі адміністратор стверджував, що після рестарту створився новий вид багоюзу "стрільба з вікна" раніше був вид багоюзу стрільба через кришу але після рестарту прибрали, нещодавно на мене подали скаргу за таку саму ситуацію тут, я надав відкат тої ситуації та там адміністратор сказав що це розсинхор, та якщо так стріляти то це не багоюз. Я знову ж таки надав відкат ситуації там де був розсинхрон, але адміністратор не помітив розсинхорну бо в автора скарги та в мене був такий самий розсинхрон, а з іншими гравцями в нас був інший розсинхрон, доказ розсинхрону по відкату можете зрозуміти, що деякі гравці:
1. біжать у воздух
2. стріляють по воздуху
3. тепаються, надам вам декілька скріншотів з розсенхроном: тут
Як я зрозумів розсинхрон робиться коли автівку товкають гравці.
Адміністратор Евеліна сказала перевірити що є такий багаюз, потім ми перевірили (прохання не відкидувати за дм бо адміністратор сама сказала перевірити), як видно на відео спочатку я товкаю автівку, потім даю пулю з м4 але урон не знімається, потім гравець виходе з автівки, та вона взагалі тепнулась кудись - тобто створився розсинхрон, після чого гравець знову ж таки сідає в автівку та урон вже проходить по ньому, так що можемо зрозуміти що ніякого багу немає а є просто розсинхрон.
Надам докази що адміністратор рахує що це багою: фото // відео (за потребою можу надати більше доказів) також на відео там де розмова з Евеліною трохи картина не та але по звуку можете зрозуміти що каже. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Надані у тексті скарги, розписані по пунктах.
- Дата походження: 17.08.2024
Останнє редагування модератором: