Розглянуто Евеліна Мартінс - Мартін Тейлор // Некомпетентность перерозгляд ситуації // Для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Аналитик Тюбикович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
1,006
Реакції
934
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора: Евеліна Мартінс-Мартін Тейлор
  2. Особистий нікнейм: Євген Овнрижик
  3. Суть скарги: 14.08.2024 о 20:00 в нас був бізвар з кланов squeeze, клан сквизи не прибув за 5 хвилин до початку бізвару по правилах це заборонено:
    1.12 Сторона, яка забиває битву повинна прибути за 5 хвилин до початку битви. В мене є відео доказ даного порушення за потребою можу надати його у разі необхідності, до початку битви ніхто не приїзжав. Ми попросили дати покарання клану який не явився вчасно на битву яку вони кинули нам самі, після чого адміністратор Евеліна Мартінс на словах підтвердила інформацію що Тревіс (лідер сквизи) прибув о 20:03 тут. Ніхто з адміністраторів спочатку не придав цьому значення, тому вони це не відкатали як я зрозумів, після чого ми попросили передивитись відкат від лиця Тревіса, на що адміністрація не дала нормальної відповіді. Прошу вас ЗГА переглянути відкат Тревіса та видати покарання у разі порушення.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Надані у тексті скарги.
  5. Дата походження: 14.08.2024

Тревіс Хард

Активний
Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
141
Реакції
1,634
Бали
96
В любому випадку є правило про приїзд за 5 хв до бізвара, але покарання стосовно цього я не бачу.
На протязі всього бізвара я був на території, і рахунок закінчився 4:6 в вашу сторону.
Правило 2.13 свідчить про те, якщо клан не являється на битву взагалі, і рахунок 0:0 то клану видається догана по нормативах. Тому що по системі при рахунку 0:0, бізнес забирається.
А стосовно приїзду за 5 хв, то немає ніяких нормативів покарання!

Евеліна Мартінс

ЗГС Неоф | Чорноморський край
Куратор лідерів
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
1,148
Реакції
5,206
Бали
253
Вітаю, я вже неодноразово давала відповідь на це запитання разом із ГС, та ми надали розгорнуту відповідь на питання вашого сокланівця.Але бачу що треба повторювати ще раз.
Зазначу,в Правилах битв за бізнес не вказано що за це видають дисциплінарне покарання кланам, а просто написано 1.12 Сторона, яка забиває битву повинна прибути за 5 хвилин до початку битви.
Правила 2.11 та 1.12 різні навіть за змістом, та Догана дається у разі якщо клан взагалі не вийшов на битву.
У цьому випадку запросивши відеодоказ у лідера, видно що лідер не принципово запізнився, та до того ж, виходив на битву сам.
Правила які ви затверджуєте-різні та відповідь вже надається не вперше.

Очікуйте розгляду скарги.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністратор надав відповідь, це був перший такий випадок зі сторони клану, згідно правил битв за бізнеси покарання за цю ситуацію не передбачено, на другий раз клан отримає покарання на розсуд слідкуючої адміністрацїі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі