Відмовлено Егор Годзілов///НонРП держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Военком

Пенсіонер
Реєстрування
9 Тра 2023
Дописи
35
Реакції
9
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Егор Годзілов
  2. Особистий нікнейм: Сергій Семенюк
  3. Суть скарги: завтикав на дорозі, в*їхав в службове авто СБУ К - згоден, під*їжджає назад пан Егор, не показуючи посвідчення, витягує з авто, пакує, хоч я з місця ДТП не втікав, посадив в авто та повіз чомусь не у відділок поліції, а на заправку, пропонував не прямими словами дати йому хабар, я відмовився, паспорт мене не просили, по РП не відіграли пробиття мене по базі даних, але на жаль це не потрапило на відео, видав статтю 1.5 "Псування майна", але наскільки я знаю, за це мають видати штраф, як "Винуватець ДТП", також не зачитав мені міранду та не запропонував адвоката, це сталося вже тоді, коли я йому про це сказав. Під кінець діалогу колега Егора написав у оффтоп чат, що вони "вибачаються", але до Матвія я претензій не маю. Коли він зрозумів, що він сам не знає законів, елементарного статуту, правил затримання, патрулювання каже "то шо, тебе вести в КПЗ?", там вже питає чи потрібен адвокат знову, я відмовляюсь кажучи, що вже пізно на адвоката. Загалом ситуацію можна глянути на моїх відкатах, прикріпляю два відео. Я не хочу, щоб працівника звільняли, адже помилки є у всіх, але провести жорстку бесіду необхідно. Очікую на справедливий та правильний вердикт.
  4. Докази (скріншот/відео): *початок ситуації* *продовження ситуації* - тайкоди другого відео - натяк на хабар 0:18; видача розшуку без адвоката 1:40, зачитання міранди після видачі розшуку 2:45, питання чи потрібен адвокат після видачі розшуку 4:20, ІТТ 4:53
  5. Дата порушення: 16.03.2024

Останнє редагування:

Таісія Фенікс

Cхідна Україна
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
910
Реакції
522
Бали
98
Вітаю шановний гравець,

Відео недоступне, оскільки пов'язаний із ним обліковий запис YouTube видалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі