Розглянуто Егор Прайд | Обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Братський

Новий гравець
Реєстрування
14 Січ 2024
Дописи
19
Реакції
1
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: Егор Прайд
  2. Особистий нікнейм: Роман Братський
  3. Суть скарги: Побачив оголошення що продається квадроцикл, написав людині що готовий забрати за 3.3кк + спрінтер + мясом докину, він погодився.(скрінів цьої розмови немає) після чого він відвіз мене до банкомату та сказав кидати гроші йому на картку, так як квадроцикл максимум за 500к можна продати на б\у ринку, це виявилось мені підозрілим, проте я скинув.... Коли ми доїхали до б\у ринку, його крашнуло, чи то він сам вийшов.... Не знаю. Після чого я йому написав ти де, а дальше все є на скрінах. Почалось наче "ти хто" "я тебе не знаю" "які гроші" "В мене квадроцикла нема" і так далі, хотя на скріні видно що я перекинув йому гроші і сидів з ним на одному квадроциклі.... Прохання якщо є можливість подивіться логи, я знаю мала доказова база, гроші навряд чи повернуть, про те хочу застерігти інших людей, тому що як я поняв, він заробляє на таких новачках проекту.... І от поставте себе на їх місце, ви заробиляли важко кошти, і тут тебе обманюють, чи буде у вас бажання починати все з початку? Напене ні... Подивіться будь ласка логи переводів, що я справді скинув гроші по тому рахунку який він мені дав. Ці гроші я заробляв дуже довго та важко. P/S У вас можливо появляться сумніви, що до того що "-Гравець з таким достатком буде обманювати? Маячня..." Про те запитання який мені сенс писати скаргу з бухти-барахти якщо я знаю що все відсліджується логами, та звинувачувати невинну людину. Я всього лиш хочу вернути свої кошти та застерегти інших від обману. Дякую за те що приділили час, надіюсь що справедливість переможе.... Доказ. Після того як обманув мене продовжує й далі. Ось оголошення в якому він каже що продає квадроцикл, хоча сам затверджував на скрінах що немає квадроцикла.... Прошу повернути мені кошти в розмірі 3 300 000грн
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 28.01.2024

Останнє редагування:

Андреас

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
983
Реакції
157
Бали
48
Вітаю, розглянувши скаргу виношу вердикт:
Гравець отримує покарання: Обман гравців /pban 31
Схвалено

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі