Владислав Зерновий
Активний
- Реєстрування
- 7 Сер 2022
- Дописи
- 122
- Реакції
- 287
- Бали
- 66
- Вік
- 23
- Нікнейм гравця: Едвін Домбазов [122564]
- Особистий нікнейм: Владислав Зерновий [6022]
- Суть скарги: Приблизно у 13:56 їхав до СТО-шки Дніпра біля СБУ, щоб поставити нові деталі на машини. На 02:45 фрапсу, зрозумів, що два ОПГ-шника почали тулево з СБУ, у яких, виявилось, було ГРП з замінуванням, чи щось подібне. Щоб не підставлятися, на пару секунд сховався за СТО. Потім, як ОПГ поїхали, заспавнив S65-ий, щоб поставити деталі. Виїхавши з тюнінгу (на фрапсі 03:42), відразу побачив, як моїй машині прострілили колесо зі сторони СБУ, а потім. почали тулити по мені. "Великий розум" на Домбазові, вирішив, що я був водієм авто, з якого по ним тулили, тому певно він і почав по мені стріляти. (p.s. прошу навчитися розрізняти кольори, бо по вам тулили з мерсу з синім вінілом, і їх було двоє).
У цього моменту також Є цікаве продовження, яке є на іншому фрапсі, але його я не можу показувати по "канонам ЄРПЄ", так як "усі звукозаписуючі пристрої та бодікамери у мене були вилучені".
Якщо адміністрація забажає, я цей матеріал теж додам.
Якщо коротко, мене запакував СБУ-шник, який по мені стріляв, потім СБУ-шник передав мене "бедкопному" CБУ-шнику, по формі, можливо полкан. Потім з "бедкопом" почалася розмова на особистостях від нього. Пропонував йому показати відкат своєї непричетності, щоб не заливати це на форум, та у відповідь отримав, що у нього немає часу на це. У кінці розмови зійшлися на тому, що він запропонував дати йому взятку і він мене відпустив.
То ж, з усіх факторів, які зафіксовані на переданому відео, дуже прошу покарати Едвіна Домбазова за "високо-професійне виконання службових обов'язків по захисту території СБУ Дніпра"; також покарати мене за КАПС + Грубий оск. гравців (але по факту, як мені здається).
p.s. на відео гучна музика, тому будьте обережні з вушками - Докази (скріншот/відео): *тик*
- Дата порушення: 22/10/2023