Зачинено Едуард Вентерович//Блатер Лідер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

RandomNick

Старина
Реєстрування
5 Вер 2023
Дописи
72
Реакції
67
Бали
23
Нікнейм лідера/заступника: Едуард Вентерович
Особистий нікнейм: Артемій Кримський
Суть скарги:Унас Била Заявка на Майора і Підполковника Я Написал заявку жду обзона і Бачу що Даний Гравець Що Оставел Завяку на Майора і Підполковника с Званя Рекут проходіть 7 днів -Боле Днів Я Запрашую У Даниго Лідер Эдік зачем ти одного Чела Заблател Джоні С Рекута І Підполковника скажи чесно Він Говорить Що Сам Він Віноват Потім Проходіть 1 день і Захожу Діскорд потім Перкідует мне на перевірку без Причіни Потім Я Сними Поговорил потім мне Пішет ГС МО що я Занісен ЧС МО доква есть Прошу Снять Даниго Генірала ЗСУ і ГС МО і есть перпіска где Джоні Заблателі і Плюс Даний Джоні Написал Заявку #7 на Полковника ЗСУ если Даний Лідер Ево 2 Раз Заблатит то буду Звертатися до ЗГА і ГА
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): . . https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ЗСУ-Заява-на-посаду-Полковника.91842/post-409645. Дата походження:4 Лист 2023

Останнє редагування:

Вадим Садівський

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
691
Реакції
561
Бали
98
Вік
28
Вітаю, розглянувши вашу скаргу не бачу достатньо доказів для блату. Стосовно скріншотів групи та взагалом скарги даного характеру Гравець Артемій Кримський отримує покарання, а саме: (Злив особового складу адміністрації/лідера - /pban 14-31)

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі