Розглянуто Ейден Блеквуд | Масові порушення | By Zloy

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артур Злой

Генерал ДКВС
Лідер
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
146
Реакції
93
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Артур Злой
2. Нікнейм порушника: Ейден Блеквуд, та деякі інші співробітники...
1774687183730.gif

3. Суть скарги:
Події відбуваються вечером після завершення робочої зміни.
Заходжу я до гри та виходжу з будівлі ДКВС, і тут бах тайзером по голові дали. Я спочатку в шоці був, думаю: що це таке? І коли я роздуплився, запитую в СБУ, чому вони мене затримали? На це вони говорять: «Вибачте, переплутали».

Далі вони затримали підполковника, і я запитую, чому вони його затримали, а також чому вони перебувають на території ДКВС. На це я не почув відповіді. (Якщо дивитися фрапс від співробітниці СБУ, то там чітко чути в Діскорді, що полковник говорить: «Ігноруйте та не відповідайте».) Далі вони всі сіли з підполковником та поїхали в невідомому напрямку, не сказавши керівництву ДКВС.

Далі я беру форму та викликаю СБУ і запитую, чому вони затримали. Далі полковник відповідає, що пояснить все біля НПУ Дніпра. Далі я поїхав туди та там зустрів полковника і очікував інших співробітників СБУ. Коли всі прийшли, то я ще раз запитав, чому затримали. Полковник сказав, що співробітник СБУ, який в кабінеті з затриманим, вам все пояснить.

І все. Далі я пішов до капітана СБУ і почав запитувати у нього: ціль перебування на території ДКВС? Та чому затримали співробітника ДКВС? На це капітан сказав, що розкаже керівництво. (На цьому моменті можна зрозуміти, що керівництво вводило мене в оману.)

Далі 5-10 хвилин очікували керівництво, і далі в ДС зайшов я до керівництва та почалися запитання.

1774687183730.gif
Порушення співробітників СБУ
1774687183730.gif

Порушення правил держ орг
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана (1:40-3:15 Брати в коло Підполковника та спорити) (5:30-6:00 Співробітник СБУ вдарив Підполковника)
2.44. Заборонено обмежувати рух гравця понад 30 хвилин (у / без кайданок). | Деморган 60 хвилин Фрапс ДКВС 20:06 година затримання ТИК
2.17. Заборонено ігнорування прохання/скарги/заяви від громадян. | Попередження/Догана (15:20-16:20)
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. |
Догана/Звільнення (10:20-10:30 )
2.27.
Заборонено використання складу організації / команд в особистих цілях. | Попередження/Догана/Звільнення
2.42.
Заборонено використовувати тайзер без причини. |
Деморган 15-30 хвилин (14:40-15:00)

Також не було вагомої причини затримання співробітника ДКВС

Порушення правил сервера
6.47. Заборонено проникати/перебувати на території ДКВС без дозволу співробітників фракції. | Деморган 60-120 хвилин (0:00-16:30)
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин (16:05-16:15)
1774687183730.gif
4. Доказ порушення (скриншот/відео): Фрапс (СБУ) Фрапс (ДС) Фрапс (ДКВС)
5. Дата порушення: 08.06.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі