Розглянуто Елвін Краунт [4430] | Порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Валерій Девіс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
511
Реакції
299
Бали
108
1. Нікнейм гравця: Елвін Краунт [4430]
2. Особистий нікнейм: Кіллуа Плаксьор
3. Клан порушника: UPTOWN
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: TOSVA
5. Суть скарги:

Вітаю,Шановна Адміністрація. Сьогодні відбулась битва між нашим кланом та кланом UPTOWN. Суть ситуації: на
*відео 1*, на 00:01 секунді ми бачимо на території Битви у теплиці знаходиться звичайний гравець. В кінці битви, на 4-ій хвилині ми бачимо рахунок 7:7 біжимо до теплиці та бачимо, що в ній знаходиться гравець Елвін Краунт[4430]. *відео 2* На відео-доказі ми просимо гравця відкрити тепллицю, на що Елвін кричить: ‘Не відкривай.’ Дана ситуація вплинула на результат битви, бо поки ми просили відкрити теплицю, Елвін тягнув час та чекав поки учасники його клану зайдуть до нас у спину.
У правилах Битв за Території конкретно не прописано про подібні ситуації. Тому гравець, який так зробив, на мій погляд скористався тим, що буде не покараний за дану ситуацію. Але в Правилах Битв за Території є
пункт 2.24. Заборонено зловживати недоліками правил. | Покарання згідно нормативу.
Тому я прошу запросити у вас відкат у цього гравця зі звуком,щоб зрозуміти як саме він туди попав та з якою метою.
Шановна Адміністрація, також хочу звернути увагу на
пункти Загальних Правил Ukraine Gta: '' 1.13. Адміністрація сервера може розглядати індивідуальні випадки, які не зазначені в правилах та приймати рішення відповідно до ситуації.'' та
''1.15. Головна адміністрація залишає за собою право відійти від встановлених нормативів для вирішення ситуації (що можуть бути не описаними правилами тощо в залежності від ситуації, яка трапилась), або покарати гравця більш суворіше ніж зазначено, спираючись на тяжкість порушення, багаторазовість порушень цих чи інших.'' та видати покарання гравцю за Використання Недоліків Правил у свою користь і передати Територію "№54" нашому клану по причині порушення зі сторони гравця, яке вплинуло на результат Битви. Дякуємо за розуміння!

6. Докази (скриншот/відео): Докази вище.
7. Дата порушення: 31.03.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі