𝔸𝕟𝕒𝕤𝕥𝕒𝕤𝕚𝕤𝕪𝕒 𝔹𝕠𝕝𝕠𝕥𝕟𝕒
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 15 Гру 2023
- Дописи
- 33
- Реакції
- 88
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Еліс Фокс
- Особистий нікнейм: Настюша Набанова [8962]
- Суть скарги: вітаю шановна адміністратор хочу скоротити срок свого блокування за оск родичів так як це мій соклановець, який просто так почав оскати мене і тулити на картелі, тим самим провокувати на оск (перед цим ми сиділи в войсі клану і людина цілий день оскала просто так, коли я тільки вийшла підійшов до мене в грі, почав провокувати й там). прошу запросити в нього повний фрапс, так як там тільки кусок всієї ситуації. Також ця людина порушує дуже багато правил серверу, наприклад: залітає на битви за території під екстазі (можете переглянути по логам), заходить в інтер'єр, TKашить, оскає. Я не хочу щоб йому видавали якесь покарання + в мене немає нормальних відкатів, але прошу скоротити блокування мені хочаб до 14 днів. Також людина за декілька днів спілкування могла зрозуміти те, що мене легко вивести з себе і тому почав провокувати в грі. Я приношу вибачення за те, що кажу такі погані слова і більше постараюся такого не казати.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут посилання на скаргу на мене через те, що імгур не працює наразі
- Дата походження: 20.08.2025