Оскаржено Еліс Фокс // Оскарження блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Гру 2023
Дописи
33
Реакції
88
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Еліс Фокс
  2. Особистий нікнейм: Настюша Набанова [8962]
  3. Суть скарги: вітаю шановна адміністратор хочу скоротити срок свого блокування за оск родичів так як це мій соклановець, який просто так почав оскати мене і тулити на картелі, тим самим провокувати на оск (перед цим ми сиділи в войсі клану і людина цілий день оскала просто так, коли я тільки вийшла підійшов до мене в грі, почав провокувати й там). прошу запросити в нього повний фрапс, так як там тільки кусок всієї ситуації. Також ця людина порушує дуже багато правил серверу, наприклад: залітає на битви за території під екстазі (можете переглянути по логам), заходить в інтер'єр, TKашить, оскає. Я не хочу щоб йому видавали якесь покарання + в мене немає нормальних відкатів, але прошу скоротити блокування мені хочаб до 14 днів. Також людина за декілька днів спілкування могла зрозуміти те, що мене легко вивести з себе і тому почав провокувати в грі. Я приношу вибачення за те, що кажу такі погані слова і більше постараюся такого не казати.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут посилання на скаргу на мене через те, що імгур не працює наразі
  5. Дата походження: 20.08.2025

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,828
Реакції
2,036
Бали
253
Вітаю, перед тим як щось говорити, краще подумайте над словами цими та стримуйте свої емоції, на перший раз покарання буде замінено до 20 днів

Оскаржено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі