Розглянуто Енді Граймз[96101], Катрін Спа | R-4065

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Кетсу ♡

05
Активний гравець
Реєстрування
30 Гру 2023
Дописи
673
Реакції
384
Бали
123
1. Ваш нікнейм: Олександр Кентакі
2. Нікнейм порушника: Енді Граймз[96101], Катрін Спаркл[101802]
3. Назва клану порушника: OMEGA, SPARKL
4. Суть скарги: Вітаю, після того як ви відмовили мою скаргу, я спробував звязатись з вами у діскорді, ви відповіли що відео "дейком перескочилось". Хочу зауважити що це 3 окремі відео, які я з'єднав в одне. На останньому фрагменті я як тільки побачив порушення, ввімкнув фрапс, ніякого "мантажу" там не було. Прошу перерозглянути скаргу. Якщо ви вважаєте що десь ситуація не повна, то не видавайте покарання саме за цей фрагмент скарги, а не за всі критичні порушення. На мою думку в скарзі все ДУЖЕ детально розписано та все видно з відео. Відмововляти її через "мантаж" це просто нонсенс. Якщо вам не підходить одне відео,замість трьох, яке я зробив для вашого ж комфорту, скажіть мені, я зроблю три окремі скарги. Дякую за перерозгляд!
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Переписка, Клац
6. Дата порушення: 07.08.2026

Останнє редагування:

Адам Квенті

ЗГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
1,147
Реакції
457
Бали
223
Вітаю!
Переглянувши вашу скаргу,виношу наступний вердикт:
Гравець Олександр Кентакі[34007] отримає покарання у вигляді 60 хвилин Муту + Деморган на 30 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин

Гравець Джоні Кентакі [9591] отримає покарання у вигляді 30 хвилин Деморган
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин
Гравець Енді Граймз [96101] отримає покарання у вигляді 120 хвилин Муту + Деморган на 100 хвилин
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. |
Деморган 60-100 хвилин
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця.
| Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
6.14.1. "RPK" - Repeat Person Kill - вбивство одного і того ж гравця кілька разів, або помста за власне вбивство (КД 30 хвилин). | Деморган 60-100 хвилин, при повторному порушенні Варн
5.14. "Згадка рідних / родичів" - Заборонена згадка рідних / родичів. | Мут до 120 хвилин / Бан до 3 днів
Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі