Артем Привид
Звичайний клановець | 03
- Реєстрування
- 17 Лип 2022
- Дописи
- 197
- Реакції
- 88
- Бали
- 33
- Нікнейм адміністратора: Енжей Котик
- Особистий нікнейм: Артем Привид
- Суть скарги: Даний адміністратор розглянув цю скаргу невірно. Пояснюю чому. По-перше #5290 (Вася Ворон) одягнув на мене стяжки на той момент, коли я намагався закафати його, хоча це Нон РП, я вже мовчу за відсутність РП відігрівки. По-друге адміністратор у вердикті виніс, що він тільки неадекватно поводився. хоча там були також образи, я навіть це написав, але він це проігнорував. По-третє він не виніс вердикту, що Вася Ворон отримає покарання за ігнорування кількості людей для викрадення, і при цьому він гравця #68160 (Майкл Туманний) сказав, що він отримає покарання за звичайне ДМ, а він вбив заручника без причини. Тобто це або Майкла Туманчика відкидувати за порушення правил викрадення, а саме за вбивство заручника без причини та проведення викрадення без маски, або Васю Ворона відкидувати за ігнорування кількості людей для викрадення. Я дуже прошу розглянути дану скаргу більш уважно, оскільки порушення дуже серйозні, тим більше стяжки на той момент, коли я намагаюсь закафати людину. Також за сьогодні це не перша скарга на Васю Ворона, і плюс при затриманні 5 лютого 2025 року, він такий же трюк провернув з НПУ К, але скаргу не став заливати, оскільки вона буде вважатись від 3-го лиця. Також образи зі сторони Васі Ворона неодноразові образи, він ображає кожного зустрічного без причини. Дуже прошу перерозглянути скаргу та винести правильне рішення.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): У суті скарги є посилання на скаргу
- Дата походження: 05.02.2025