Розглянуто Ернест Наливайко, Тоні Пупчик | СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ян Булл

Шановний гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
111
Реакції
44
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Ян Булл
2. Нікнейм порушника: Ернест Наливайко [9450], Тоні Пупчик [30326]
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Ось маємо приклад коли люди йдуть в силові структури не для того щоб робити щось хороше і наводити порядок, а банально для того щоб мати "верх" над іншими.
1. Їзда по полях з включиними маячками. (це СБУ шукає жертву) - тут (2:12)
2. В'яжуть людину яка не була в розшуку, а в якої були всього навсього штрафи. - тут (3:33).
3. Документи, РП процеси непотрібно, бо є планшетка куди вписав ID гравця і все - сюда (3:45 - 4:10)
4. Затримує за запитання "чи він не розумний" (правда в грубій формі) - тут (0:18)
5. І знову їзда по полям - тут (01:09).
6. Обшук і конфіскація без вагомих на те підстав - тут (1:05)

Такі дії працівників СБУ є неприпустимими. Порушують головні засади діяльності СБУ, такі як засади законності та конспірації. Представляєм ситуацію, сидить тьотя рибачить і тут по полях завалює тойота з СБУшниками і в'яжуть її за несплату штрафів ПДР.

Прошу провести роботу з даними співробітниками, а також повернути мені конфісковані проти правил "Снайперська гвинтівка" (30пт.) в кількості 36шт.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): в скарзі
6. Дата порушення: 20.04.2026

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
238
Реакції
69
Бали
33
Як я являюсь працівником данної ситуації. Ми шукали по данній пущі водиці людину яка перебувала по орієнтуванні, після чого ми затримали данну особу яка перебувала в орієнтуванні і підійшла особа яка почала влізати в данну ситуцію, я почав надавати законні вимоги для не перешкоджання роботі СБУ, потім данна людинаь неадекватно висловилась проти мене а саме запитала питання в негативно сторону та затримав за образу представника правохороного органу, під час дороги людина не зупиенилась а почала надалі ображати службовців СБУ, так як був проведений обшук людини знайшли забороненні речі та були вилученими.
На рахунок поль ми їздили не по полях а по лісу а саме пуща-водиця+ з маячками так як в нас було спец.завдання!
Також прикріпляю відео доказ данного порушення від громадянина країни, чомусь він свій відкат не показав там де він почав виражатись нецензурною лайкою також неповажливо ставлення до гравців. Ще раз проговорю те що якби ми їздили просто так по через пущи-водиці тоді так, але в нас було спец.завдання по якому при працювали: Тут Тут (Другий доказ подивіться повністю)

Останнє редагування:

Ян Булл

Шановний гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
111
Реакції
44
Бали
33
Як я являюсь працівником данної ситуації. Ми шукали по данній пущі водиці людину яка перебувала по орієнтуванні, після чого ми затримали данну особу яка перебувала в орієнтуванні і підійшла особа яка почала влізати в данну ситуцію, я почав надавати законні вимоги для не перешкоджання роботі СБУ, потім данна людинаь неадекватно висловилась проти мене а саме запитала питання в негативно сторону та затримав за образу представника правохороного органу, під час дороги людина не зупиенилась а почала надалі ображати службовців СБУ, так як був проведений обшук людини знайшли забороненні речі та були вилученими.
На рахунок поль ми їздили не по полях а по лісу а саме пуща-водиця+ з маячками так як в нас було спец.завдання!
1. Ви являєтесь учасником ситуації, а не працівником.
2. На рахунок орієнтування, його не було. в людини були тільки штрафи, і ви самі це підтвердили в відділку НПУ.
3. Затримання за запитання.
4. В дорозі людина зробила зауваження що ви їздите по полях, на що ви нахабно почали розказувати про гриби, і просити "звертайтеся будь-ласка поважно до мене", на що і отримали аналогічну відповідь, що в моїх очах ви чорт. Так як ваші слова після ваших дій виглядають як глузування.
5. Обшук не міг бути проведений так як не було вагомих на те підстав.
6. Поле і ліс, всерівно порушують правило 6.20
7. Те що ви їздили з маячками не дозволяє вам порушувати правила UG, також ви не маєте права вмикати їх коли заманеться.
8. Спец. завдання з ловлі людей щоб зробити норму для підняття рангу в фракції ?. На моїх записах чітко видно що ви затримувались біля мене і ще одного гравця в цей час ви ж перевіряли ID по планшетці, це не спец. завдання і не робота СБУ, це банальний фарм на людях.

Реєстрування
9 Жов 2024
Дописи
27
Реакції
7
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Ян Булл
2. Нікнейм порушника: Ернест Наливайко [9450], Тоні Пупчик [30326]
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Ось маємо приклад коли люди йдуть в силові структури не для того щоб робити щось хороше і наводити порядок, а банально для того щоб мати "верх" над іншими.
2. В'яжуть людину яка не була в розшуку, а в якої були всього навсього штрафи. - тут (3:33).
3. Документи, РП процеси непотрібно, бо є планшетка куди вписав ID гравця і все - сюда (3:45 - 4:10)
4. Затримує за запитання "чи він не розумний" (правда в грубій формі) - тут (0:18)

Такі дії працівників СБУ є неприпустимими. Порушують головні засади діяльності СБУ, такі як засади законності та конспірації. Представляєм ситуацію, сидить тьотя рибачить і тут по полях завалює тойота з СБУшниками і в'яжуть її за несплату штрафів ПДР.

Прошу провести роботу з даними співробітниками, а також повернути мені конфісковані проти правил "Снайперська гвинтівка" (30пт.) в кількості 36шт.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): в скарзі
6. Дата порушення: 20.04.2026
Повідомляємо, що наша діяльність здійснюється в межах оперативно-розшукової роботи. У ході виконання службових обов’язків нами проводився розшук особи на ім’я Дашуля Волковська, паспортний номер [15049].
Відповідні матеріали та докази доступні за посиланням: Тут
Обшук здійснено відповідно до статті 12 Закону «Про Службу безпеки України" тому вашу зброю ніхто повертати не буде
Тут є докази образ громадянина ТУТ
Коли громадянин сказав "Тіп ти взагалі з розумом" 0.01
Коли громадянин сказав "А для мене ти чорт"0.07
Коли громадянин сказав " Та Закрийся вже Б**ть"0.29

Останнє редагування:

Ян Булл

Шановний гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
111
Реакції
44
Бали
33
У зв’язку з вашою відмовою надати документ, що посвідчує особу, було проведено ідентифікацію за відбитками пальців.
Яка відмова надати паспорт ? ви курите?
Ось тут, ви ж промовляєте "Тримаючи паспорт громадянина в лівій руці." + в чаті видно що я надав паспорт. Які відбитки пальців? ви ж цього не робили xD.
Обшук здійснено відповідно до статті 12 Закону України «Про Службу безпеки України
Стаття 12. Підстави для проведення обшуку
Стаття 12.1 Існує достатньо підстав вважати, що в транспортному засобі знаходиться правопорушник або особа, свобода якої обмежується в незаконний спосіб.
Стаття 12.2 Існує достатньо підстав вважати, що в транспортному засобі знаходиться річ, обіг якої заборонено чи обмежено або яка становить загрозу життю чи здоров’ю такої особи або інших осіб.
Стаття 12.3 Існує достатньо підстав вважати, що річ або транспортний засіб є знаряддям вчинення правопорушення та/або знаходиться в тому місці, де може бути скоєно кримінальне правопорушення, для запобігання якого необхідно провести поверхневу перевірку.
Стаття 12.4 Особа/транспортний засіб перебуває в державному розшуку або орієнтуванні.
Стаття 12.5 Надійшло звернення від громадян, що в особи/транспортному засобі є незаконні речі.

Вкажіть будь-ласка пункт статті під який підпадає моя ситуація :cautious:

Тут є докази образ громадянина ТУТ

Коли громадянин сказав "Тіп ти взагалі з розумом" 0.01
Коли громадянин сказав "А для мене ти чорт"0.07
Коли громадянин сказав " Та Закрийся вже Б**ть"0.29
А тут що такого ? Громадянин повиненн поважно ставитись до того хто дозволяє собі закувати в кайданки кого попало і їздити як забажає ? Повинен поважно ставитись до того хто глузує з громадян ?

в кінці кінців я не оскаржую образу, хоча це дуже спірне питання, я оскаржую обшук і конфіскацію яку ви провели.

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
238
Реакції
69
Бали
33
Хлопче кажу ще раз ми по полях не їздили ми їздили на території Пущи-Водиці ще раз говорю як так дійти не може, провели обшук так як ви була затримання особа та яка ставилась до людей неадекватно тому це вже перша є підозра що ви злочин)
Ось тут, ви ж промовляєте "Тримаючи паспорт громадянина в лівій руці." + в чаті видно що я надав паспорт. Які відбитки пальців? ви ж цього не робили xD.

Стаття 12.1 Існує достатньо підстав вважати, що в транспортному засобі знаходиться правопорушник або особа, свобода якої обмежується в незаконний спосіб.
Стаття 12.2 Існує достатньо підстав вважати, що в транспортному засобі знаходиться річ, обіг якої заборонено чи обмежено або яка становить загрозу життю чи здоров’ю такої особи або інших осіб.
Стаття 12.3 Існує достатньо підстав вважати, що річ або транспортний засіб є знаряддям вчинення правопорушення та/або знаходиться в тому місці, де може бути скоєно кримінальне правопорушення, для запобігання якого необхідно провести поверхневу перевірку.
Стаття 12.4 Особа/транспортний засіб перебуває в державному розшуку або орієнтуванні.
Стаття 12.5 Надійшло звернення від громадян, що в особи/транспортному засобі є незаконні речі.

А тут що такого ? Громадянин повиненн поважно ставитись до того хто дозволяє собі закувати в кайданки кого попало і їздити як забажає ? Повинен поважно ставитись до того хто глузує з громадян ?

в кінці кінців я не оскаржую образу, хоча це дуже спірне питання, я оскаржую обшук і конфіскацію яку ви провели.

Ян Булл

Шановний гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
111
Реакції
44
Бали
33
Хлопче кажу ще раз ми по полях не їздили ми їздили на території Пущи-Водиці
дитино, ви їздили не по дорозі, а по травичці, ну все ж є на відео.
ще раз говорю як так дійти не може, провели обшук так як ви була затримання особа та яка ставилась до людей неадекватно тому це вже перша є підозра що ви злочин)
«підозра що ви злочин» 🤦‍♂️ це який пункт Статті 12 ?
пояснню тобі, що навіть якщо б там були образи працівника, то це всього лише підстави для перевірки документів, а не для обшуку.
як вас беруть в фракцію без знання законодавчої бази?

Реєстрування
9 Жов 2024
Дописи
27
Реакції
7
Бали
8

"А тут що такого ? Громадянин повиненн поважно ставитись до того хто дозволяє собі закувати в кайданки кого попало і їздити як забажає ? Повинен поважно ставитись до того хто глузує з громадян ?"
Водночас працівники правоохоронних органів зобов’язані діяти виключно в межах службової етики, проявляти повагу до громадян та утримуватись від образливих висловлювань.
Використання некоректних або принизливих формулювань, таких як образи на кшталт «********************************************************», «закрийся» чи подібні вислови, є неприпустимим, оскільки підриває довіру до правоохоронної системи та суперечить принципам службової поведінки.
ви курите?
Ні я не курю я зробив помилку якщо не знаєте такого слова ось що воно означає-це ненавмисне відхилення від правильних дій, думок або правил, що призводить до неправильного результату, неточності в розрахунках, текстах чи вчинках.
Вкажіть будь-ласка пункт статті під який підпадає моя ситуація:cautious:
Подумайте самі до якого ви більше підходите та може потім зникнуть ваші питання.

Якщо думати логічно ви оскаржили майже всі наші дії

Як ви можете побачити це майже все що ми робили але ви зробили його так щоб було видно тільки наші порушення.
Якщо ви не знали що якщо у людини багато штрафів то вона з'явиться в орієнтуванні за статтею 1.11 а саме несплата штрафів
Тут як ви можете побачити на доказах людина знаходилась в орієнтуванні 1.3 а саме нанесення тяжких тілесних ушкоджень
На рахунок орієнтування, його не було. в людини були тільки штрафи, і ви самі це підтвердили в відділку НПУ.
Також хочу заявити що якщоб ви не підлетіли до нас на своєму гвинтокрилі та не почали ображати нас та качати права то ви б не були затриманні,але в ваших очах всі винуваті окрім вас...

Також видно що ваш відеодоказ обрізаний щоб не бачили як ви нас ображали

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
238
Реакції
69
Бали
33
дитино, ви їздили не по дорозі, а по травичці, ну все ж є на відео.

«підозра що ви злочин» 🤦‍♂️ це який пункт Статті 12 ?
пояснню тобі, що навіть якщо б там були образи працівника, то це всього лише підстави для перевірки документів, а не для обшуку.
як вас беруть в фракцію без знання законодавчої бази?
Все немає бажання з вами тут сперичатись тому що в зоні Пущи-водиці це для вас поле. Про що далі можна говорити(

Ян Булл

Шановний гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
111
Реакції
44
Бали
33
Водночас працівники правоохоронних органів зобов’язані діяти виключно в межах службової етики, проявляти повагу до громадян та утримуватись від образливих висловлювань.
Повинні, але в свою адресу я почув від вашого колеги глузування фразою "ви їздили по гриби", після того як я зробив йому зауваження нарахунок неадекватної їзди, ну і після вже висловлювався я сам.
Використання некоректних або принизливих формулювань, таких як образи на кшталт «********************************************************», «закрийся» чи подібні вислови, є неприпустимим, оскільки підриває довіру до правоохоронної системи та суперечить принципам службової поведінки.
довіра до правоохоронної системи працівники якої ставляться до людей як до NPS на яких треба фармити бали для підвищення ?) серйозно ?
а на рахунок "принципів службової поведінки" це взагалі маразм. я клавновець, а не держ службовець.
ви курите?
Ні я не курю я зробив помилку якщо не знаєте такого слова ось що воно означає-це ненавмисне відхилення від правильних дій, думок або правил, що призводить до неправильного результату, неточності в розрахунках, текстах чи вчинках.
Це не помилка і не опечатка, це спроба перекрутити ситуацію.
Вкажіть будь-ласка пункт статті під який підпадає моя ситуація:cautious:
Подумайте самі до якого ви більше підходите та може потім зникнуть ваші питання.
тут немає що думати. пункти 12.1 та 12.2 відпадають, так як там про транспортний засіб. пункт 12.3 теж ніяк сюди не приплести. 12.4 - я не був в розшуку чи орієнтуванні. і 12.5 - на мене точно ніхто не скаржився.

Якщо думати логічно ви оскаржили майже всі наші дії
Так, у вас косяк майже на кожному кроці, тому ми на форумі.
Як ви можете побачити це майже все що ми робили але ви зробили його так щоб було видно тільки наші порушення.
Прошу уточнити, які свої порушення я приховав ?
Також видно що ваш відеодоказ обрізаний щоб не бачили як ви нас ображали
Де була образа в вашу сторону яка не потрапила на мої записи? Відео матеріали які я надав в цій скарзі куди ширше описують ситуацію чим ваші, де єдине на що ви посилаєтесь це запитання чи людина при розумі ("ти д@лба*об ?") і фразу "для мене ти чорт" з обгрунтуванням чому. Цього замало навіть для затримання, а ви умудрились з цього розіграти мелодраму з затриманням, обшуком і арештом.

Ян Булл

Шановний гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
111
Реакції
44
Бали
33

Владислав Дилер

06 | Подільський Край
Старший Адміністратор
Реєстрування
22 Сер 2023
Дописи
133
Реакції
91
Бали
73
Бажаю здоров'я
Розглянувши вашу скаргу виношу певне рішення:

Була проведена розмова з гравцем Ян Булл і дойшли до спільного рішення
Гравцю було виплачено грошову компенцацію, а співробітникам СБУ Тоні Пупчик та Ернест Наливайко отримують 2 дисциплінарних стягнень.

Розглянено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі