Розглянуто Ерік Мосісса

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Лют 2026
Дописи
16
Реакції
9
Бали
6
Це в ЗСУ
1. Ваш нікнейм: Денчик Армагедон
2. Нікнейм порушника: Ерік Мосісса
3. Суть скарги: Дали догану не за що, я вважаю що він був повинен надати в рацію тому що я граю без звуку це всі знають, і якщо б я даже чув він в мене кваакав, наказ був би повинен наданий в рацію. Він ніби наказав мені охороняти порт на ВЧ. Потім він дав мені догану за те, що я нібито не виконав цей наказ. Догана видана безпідставно, бо наказ ніяк офіційно не публікувався і не була зафіксований записом у рації. Я пішов до нього та до генерала і попросив показати доказ, що він дійсно надав наказ, але вони відмовилися і сказали писати скаргу.P.S: Надали ще одну догану https://postimg.cc/hXMMjn5H
4. Доказ порушення (скриншот/відео): https://postimg.cc/XBbZfSCw
5. Дата порушення: 16.03.2026

Останнє редагування:

Марк Мосісса

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Лют 2024
Дописи
174
Реакції
335
Бали
108
Вік
22
Вітаю, шановний гравець.

Хотів би прокоментувати ситуацію щодо ваших слів про те, що докази вам нібито не були надані. В особистих повідомленнях Discord я запросив вас до голосового каналу. Ви зайшли у войс та особисто побачили відеофіксацію одного з ваших порушень, а саме невиконання наказу.

Після цього ви сказали: "Щя я з кое с ким побазарю", та покинули голосовий канал, не дочекавшись демонстрації інших відеодоказів. Те, що ви вирішили піти - це ваше право, однак вводити інших в оману не потрібно.

Також хочу окремо зазначити щодо ваших слів про те, що ви нібито не чуєте. На інших відеодоказах чітко видно, що ви прекрасно реагуєте на слова, які адресовані у вашу сторону, тому подібні заяви не відповідають дійсності.

Наразі у мене на руках є відеодокази значно більшої кількості порушень, ніж ті дві догани, які вам були видані. Фактично, цих доказів достатньо навіть для вашого звільнення з фракції. Однак, після обговорення з керівництвом ЗСУ, було прийнято рішення надати вам другий шанс та можливість відновитися у фракції, враховуючи ваше високе звання та попередній внесок. Тобто докази були надані, а з нашої сторони ще й було зроблено крок назустріч, хоча ми не були зобов'язані цього робити.

Повний обсяг відеодоказів буде наданий адміністрації.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,521
Реакції
1,630
Бали
253
Вітаю
Погоджуюся з відповіддю лідера.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі