Відмовлено ЖБ Безос

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Зеленський

Новий гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
9
Реакції
0
Бали
3
Ваш ігровий нік: Максим Зеленський
Ігровий нік адміністратора: Юрій Безос(як сказав він, Максим Деревлюк)
Причина покарання: Не розписані ідеї
Суть скарги: Учора, залишив заявку на пост лідера НПУ по місту Дніпро, учора її прийняли, сьогодні захожу, і бачу що моя заявка виявилась відхиленою, і написана причина.
Дата видачі покарання: 16.07.22
Скриншот видачі покарання:
unknown.png

я зробив 1 фото сьогодні о 15:10
Друге фото взято зі скарги Андрія Полакова

Переглянути вкладення

Готовий відповідати у разі обману: Так

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Доброго дня, шановний гравець!

Зранку мною була переглянута ваша заявка, та було прийнято рішення - дати вам відмову.

Перейдемо до причини вашої відмови.
Ваші ідеї для організації були не розписані, ви просто написали в стовпчик все що було у вас в голові, ви ніяк не розписали які саме системи ви використаєте в ціх підрозділах, тощо, ідеї для організації повинні бути розписані, щоб перевіряючи вашу заявку було одразу зрозуміло які у вас є знання систем організацій.

Очікуйте відповіді від керівництва сервера.

banned

Гість
Доброго дня, шановний гравець!

Зранку мною була переглянута ваша заявка, та було прийнято рішення - дати вам відмову.

Перейдемо до причини вашої відмови.
Ваші ідеї для організації були не розписані, ви просто написали в стовпчик все що було у вас в голові, ви ніяк не розписали які саме системи ви використаєте в ціх підрозділах, тощо, ідеї для організації повинні бути розписані, щоб перевіряючи вашу заявку було одразу зрозуміло які у вас є знання систем організацій.

Очікуйте відповіді від керівництва сервера.
Доброго вечора, шановний гравець. Головний слідкуючий надав відповідь причин. Я ознайомився з заявкою та аргументами відмови, з якими погоджуюсь. В скарзі відхилено, в наступному разі спробуйте краще написати заяву. Гарного настрою, приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі