Розглянуто ЖБ исключительно для С.Коваленко! (ГА и ЗГА просьба не рассматривать)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sendik<3

Активний гравець
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
655
Реакції
695
Бали
113
  1. Нікнейм адміністратора: Денис Тимошик
  2. Особистий нікнейм: Сенді Мілано
  3. Суть скарги:
  4. Доброго дня, шановний Сергій Коваленко.

Хочу звернутися до вас з приводу мого блокування на проєкті. Мене було забанено за згадку гри "GTA 5" у чаті. Вважаю дане рішення несправедливим, і хотів би детальніше пояснити свою позицію.

По-перше, згадка популярної гри, яка є загальновідомим культурним явищем, не є рекламою інших МТА-проєктів чи конкурентних серверів. Я не надавав жодних посилань, не закликав нікого переходити на інші сервіси та не згадував жодних альтернативних ігрових платформ. Лише згадав гру, яка взагалі не є конкурентом МТА-середовища. За аналогією, виходить, що навіть коли гравець скаже комусь "зайди у Discord" чи "подивись відео в TikTok" — це вже може розцінюватися як порушення правил? Адже ні Discord, ні TikTok не мають відношення до МТА чи вашого проєкту.

По-друге, я прикріпив відео, на якому чітко видно контекст ситуації. Висловлювання не мало на меті жодної шкоди проєкту, жодного наміру переманити гравців чи просувати альтернативні сервіси. Це було звичайне побутове спілкування між гравцями, яке аж ніяк не заслуговує на найсуворіше покарання у вигляді бана.

По-третє, виходячи з логіки застосування ваших правил, виходить, що навіть якщо хтось напише "пішли на інший проєкт" (без згадки конкретної назви чи реклами), це не може стати підставою для блокування? Таке трактування виглядає надто суворим і неоднозначним. Відкрито говорити про наявність інших ігор чи сервісів — це нормальна практика серед гравців, яка не має сприйматися як пряма загроза проєкту.

Я з повагою ставлюся до правил серверу і розумію необхідність захищати свою аудиторію від реальної реклами та переманювання. Проте вважаю, що у даній ситуації рішення про бан є надмірним та необ'єктивним.

Прошу переглянути моє блокування та, за можливості, скасувати його, з огляду на вищезазначені аргументи. Сподіваюся на розуміння та справедливий розгляд апеляції.

З повагою,

Сенді Мілано
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): бамс
  6. Дата походження: 26.04.25

Kerya1

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Бер 2025
Дописи
66
Реакції
76
Бали
21
.

Останнє редагування:

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

На цей раз вам надано оскарження.
Прохання не згадувати в ігровому середовищі про сторонні проєкти.

Переговорю з адміністрацією на тему розмов між гравцями.

Приємної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі