Відмовлено ЖБ на Хоффмана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Томас Хомс

Легенда 01
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
290
Реакції
247
Бали
68
Ваш нікнейм: Томас Хомс
Нікнейм гравця: Микола Хоффман
Дата порушення: 21.08.22
Опишіть ситуацію: Хочу до конца разобраться в ситуации.Я считаю что я получил наказание просто так.От меня нету нарушений.Иван Лиманский начал стрелять в ЗЗ и его не откинули.Крутая администрация.
Скріншот/відео від свого обличчя: ЖБ на Лиманського и Неквалифицированный Олександр Сопрано
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код: 0:07

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
Тобто, на Вашу думку, Вам особисто можна бігати та бити співробітників НПУ, тим самим їх провокувати, та не отримувати за це покарання?!

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
Стосовно того, чому я не покарав Лиманського, я Вам також відповів, про те що Ваше відео обрізане і починається саме на том моментів, коли Вам потрібно.

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420
Ваш нікнейм: Томас Хомс
Нікнейм гравця: Микола Хоффман
Дата порушення: 21.08.22
Опишіть ситуацію: Хочу до конца разобраться в ситуации.Я считаю что я получил наказание просто так.От меня нету нарушений.Иван Лиманский начал стрелять в ЗЗ и его не откинули.Крутая администрация.
Скріншот/відео від свого обличчя: ЖБ на Лиманського и Неквалифицированный Олександр Сопрано
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код: 0:07

Доброї ночі шановний гравець! Вашу скаргу було розглянуто та винесено вердикт – Скаргу відмовлено.

1. У правилах сервера розписано, що співробітники НПУ чи СБУ можуть відкрити вогонь у разі провокації.

2. На відео ви порушили два правила: це нон рп драйв та провокація на Дм.

Правильні дії в такій ситуації: Уточнити в голосовій чи рп чат причину, потребувати припинити.

Якщо ви здійснили міссклік, то повинні були про це повідомити в нон рп чат (відкат або міссклік), у такому разі покарання отримав би співробітник поліції за ДМ у ЗЗ.

Приємної гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі