Зачинено Жалоба на Админа

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

StikeR

Новий гравець
Реєстрування
14 Лип 2022
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
Моя ник : Даша Філіпчук
Ник Администратора : Олександр Сопрано
Причина : на меня совершил наезд Ілля Закотій, и начал оскарбления в общем чате, я написала ему о том что у меня зависла игра. Илья на меня пожаловался - окей. В результате админ меня посадил в тюрьму на 40 или 45 минут., причина : я ехала на крыше машины. ( Я СИДЕЛА, НО НЕ ЕХАЛА КАК НАПИСАНО ) Оскорбления и наезд никто не заметил в этот момент, а на вопрос почему так? админ отвечает что не видел ситуации.
Суть жалобы : Не справедливо за " сидение на крыше " сажать в тюрьму, когда всех игроков так подвозят, если машина исчезла или перевернулась, и далеко бежать, а на оскорбления и наезд закрывать глаза. ДАЖЕ НЕ ВИДЕВ СИТУАЦИИ.
Дата выдачи наказания : 20:43 17.07.2022
Готова отвечать в случае обмана : да!

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 2
  • 0 байт · Перегляди: 2

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
Вітаю!

Ви отримали від мене покарання по причині: NonRP.
По суті жалоби: гравець "Ілля Закотій" написав на Вас жалобу в репорт, що Ви йому перегородили дорогу. В цей ж момент я почав за Вами слідкувати. В цей момент Ви стояли на його машині.
Переглянути вкладення

В момент, коли я Вам видавав покарання - Ви стояли на машині, що рухалась - що є NonRP

Переглянути вкладення

Відео з Вашим порушенням передав ЗГА сервера. Очікуйте його рішення.

banned

Гість
Доброго дня, @Даша Філіпчук . Їзда на криші автомобіля це однозначно нон рп, якщо так їздять всі, то я надам розпорядження адміністрації прослідкувати більш детально за данними фактами порушення регламенту проекту. Щодо того, що ви через технічні причини серверу не змогли доїхати до потрібної вам місцевості, то за таких обставин ви можете звернутися у репорт на сервері з проханням вам телепортувати вашу автівку, або вас. Щодо образ та іншого, адміністратор дійсно міг не побачити ситуацію, через те, що почав слідкувати за вами після неї, він не може видавати покарання опираючись на слова, потрібні докази. Якщо у вас є фото де вас ображають - подайте скаргу. У жалобі відхилено, гарного настрою.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі