Розглянуто Жалоба на Модератора Дискорту 01

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ykrgtagmail.com

Шановний гравець
Реєстрування
5 Жов 2025
Дописи
14
Реакції
37
Бали
16
1. Ваш нікнейм: Максим Басов
2. Нікнейм Модератор Діскорда : Вікторія Ведміть
3. Суть скарги:Вікторія Мене в чаті оскорбляли пришла Вікторія Ведміть я сказав що хочу показати її докази що мене оскорбляли вона видала мені мут ,не переглянувши доказів .Чому модерації дискорду видає дана особа Не переглянувши доказів? Хай Покаже моє право порушення за що я получив 1г мута .
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://postimg.cc/943YtwVV
5. Дата порушення:08.12.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю! Переніс Вашу скаргу у відповідний розділ

Вікторія Медвідь

S.Toxic | Центральна Україна [01]
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
184
Реакції
1,176
Бали
138
1. Ваш нікнейм: Максим Басов
2. Нікнейм Модератор Діскорда : Вікторія Ведміть
3. Суть скарги:Вікторія Мене в чаті оскорбляли пришла Вікторія Ведміть я сказав що хочу показати її докази що мене оскорбляли вона видала мені мут ,не переглянувши доказів .Чому модерації дискорду видає дана особа Не переглянувши доказів? Хай Покаже моє право порушення за що я получив 1г мута .
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://postimg.cc/943YtwVV
5. Дата порушення:08.12.2025
Вітаю!
Якщо у вас дійсно були докази, ви могли б подати їх у розділі «Скарги на гравців».
До цього гравці писали мені в особисті повідомлення, що ви їх провокуєте та не даєте нормально поспілкуватися.
Коли я зайшла, від вас спостерігалася провокація та образливі висловлювання, тому вам було видано таймаут.
При необхідності докази будуть надані. Очікуйте відповіді від S.M.

Нікіта Лізейник

01 | S.M
Тех. Підтримка
Реєстрування
18 Лип 2023
Дописи
449
Реакції
305
Бали
123
Вітаю шановний гравцю
Ознайомишись з Вашим зверненням та доказами до виданого покарання, можу винести вердикт:

Покарання було видано правильно, згідно до скоєного Вами порушення. Якщо Ви маєте докази на порушення зі сторони інших гравців, які не були зафіксовані модератором, Ви можете подати скарги у відповідному розділі на Discord сервері.

[ Розглянуто ]

Приємної гри на Ukraine GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі