Розглянуто Жалоба на НЕОФ.

Bulba

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
80
Реакції
73
Бали
18
1. Нікнейм адміністратора: ГС крайма Кензо Такізава
2. Особистий нікнейм: Від СБУ Харкова.
3. Суть скарги: Масове бездійство та закривання очей на порушеня слідкуючих і кланів. За цей тиждень було близько 50 нападів на спавни госс, в зз. Майже кожну годину.

Це тільки частина яку залили. Клани влаштовують вакханалію з дмом, а слідкуючі нічого не роблять та відкидують госс. Слідкуючі сидять в дс з гравцями які провокують госс і одразу їх відкидують. А коли клани дмлять госс зз, слідкуючі крайма це ігнорують.

З часом буду доповнювати фрапси, які заливаются.

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): Зверху
5. Дата походження: З 20 по 28.

Bulba

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
80
Реакції
73
Бали
18
Прошу взяти на розгляд ГА.

Євген Канапка

Південна Україна
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
1,303
Реакції
269
Бали
168
Прохання під час перегляду скарги її не закривати, щоб була можливість додати нові докази?

Ігорьок Акито♡

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Жов 2022
Дописи
607
Реакції
113
Бали
48
кто вам сказал что гс бездействует за 2 дня был снесён 1 клан и выдано по 1 догане 4 кланам

Ігорьок Акито♡

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Жов 2022
Дописи
607
Реакції
113
Бали
48
и то что ваши сбу с крыши по територи кланов стреляют, почему ваш генерал на это глаза закрывает?

Юра Страйкер

Активний
Реєстрування
5 Кві 2023
Дописи
86
Реакції
31
Бали
18
Ну да ну да... я з бункера виходив вот ви мене так і вбили тоді. а де ті герої шо з снайперками дмили бункер і як той пропуск що **************************** обзивав получив лиш мут ?

Владислав Веркут

Північна Україна
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
682
Реакції
947
Бали
20
Хочу доповнити скаргу на неофіційні організації. За цей тиждень, була видаленна організація, яка більш за все робила напади на режимні об'єкти - іншим видані догани.
Усі скарги від лідерів, були розглянуті, та гравцям видані покарання.

Питання до лідерів, СБУ та НПУ, чи є нормою присутність співробітників СБУ, НПУ - на бункері, картелі і т.д? - Звісно ні. Тому гравців які порушували правила - також було покарано. Прошу провести співбесіду лідерам, зі своїми підлеглими, а слідкуючих з самими лідерами, щодо їх поведінки.

Дякую за увагу ;)

Останнє редагування:

Владос Скаллето

I am always come back.
Реєстрування
23 Жов 2022
Дописи
64
Реакції
14
Бали
11
Прохання кланів з відси дриснути, в особливості Сопрано, хочете виговоритись, пишите скаргу.
Прохання кланів з відси дриснути, в особливості Сопрано, хочете виговоритись, пишите скаргу. Тут для доповнення відео
Поплачь ?

Катанчик Рейз

QQ by *********************eFamQ ♥
Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
102
Реакції
62
Бали
28
Фрапсы Жени Канапки как отдельное искусство. То тулится 1 в 10 как супергерой, то по машине начинает стрелять за то что та не остановилась. Женя Канапка вообще знает закон о национальной полиции и когда можно применять огнестрельное оружие?

Євген Канапка

Південна Україна
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
1,303
Реакції
269
Бали
168
Хотів би додати.
1. Не бачу сенсу додавати ще декілька відео, на яких "неофи" порушують правила серверу (ДМ, РК, Ухід від РП і т.д.). Достатньо зайти у скарги і переглянути їх кількість. Пропоную так само співставити кількість схвалених скарг на держ. працівників і неоф. представників, навіть беручи до уваги лише ті, які написані від лиця держ. співробітників. Аргументом є те, що "ну це ж бандити", який є дуже цікавий, так як ця позиція буквально дозволяє будучи бандитом порушувати все, що можна і отримувати в гіршому випадку попередження, яка абсолютно, як це можна побачити, їх не зупиняє (тик і тик) і таких дуже багато.

2. Розберемо "ГМП", які, як я зрозумів, були організовані паном Чубаєм і паном Веркутом (можу помилятись). Що ж це було на ділі? Зібрались держ. і неоф. біля ВЧ, пострелялись і роз'їхались, кінець. Так само це було на наступний день але вже біля ДКВС. Цікаво почути, яким чином це можна вважати ГМП, якщо крім цинкування свинцем взаємодії між гравцями ніякої не було. До того ж під час перестрілок якісь поважні люди не приховуючи цього лікували і відроджували бандитів. Нажаль, є тільки 1 відео (незважаючи на те, що там видно на траві модельку голови, будемо вважати, що цей персонаж тільки зайшов в гру. Відповідно, бафів у нього бути не може, але чомусь 5+ попадань з гвинтівки йому абсолютно нічого не зробили... хіба це не щастя?) , але в цій ситуації, на мою думку, треба переглянути логи.

3. Для вступу в держ. організацію любий кандидат має мінімально знати РП і навіть після вступу його навчають всьому. Для вступу в банду треба мати 2 рівень. Відповідно, зі сторони неоф. РП відсутнє у 90% випадків. Проте саме цікаве, що дуже великий відсоток скарг на держ. якраз за якісь НРП дії..) Тобто бандюки згадють про РП складову лише у випадках, коли їм це вигідно. По особистому досвіду, з 10 затриманих осіб, 7 просто вийде з гри. Якщо на кожного писати скаргу, то це буде не патруль міста, а симулятор ютубера.....) Те, що вони можуть отримати 2 години дмг їх знову ж таки ніяк не лякає, бо за цей час вони займаються абсолютно іншими справами і відходять в АФК. Зате коли хтось із держ. знімає форму і їде по своїм справам або просто знаходиться на зміні але перебуває один (навіть біля відділку), ці хлопаки набираються мужності і починають викаблучуватись.

Наостанок: Я мільйон разів говорив, що у мене, як і більшості інших лідерів, немає абсолютно ніякого бажання сваритися і мати негативні відносини з неоф, але всьому є межа. Останнім часом ця межа дуже сильно порушувалась. Були спроби вирішити це в РП форматі, але на контакт майже ніхто не іде. Ми всі дорослі люди і в любій ситуації є вихід, якщо зібратися і просто поговорити. Більш ніж впевнений, що зі сторони держ. всі відкриті до діалогу.
Дякую всім, хто дочитав до кінця.

Ігорьок Акито♡

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Жов 2022
Дописи
607
Реакції
113
Бали
48
Гмп мешали провести именно вы так как мы доехать до ДКВС не успели как по нам начали стрелять госники и чтобы вступить в кланы надо 6 лвл и те кто нарушает и вы заливаете на форум получают своё наказание и доганы клану, и также варн

Катанчик Рейз

QQ by *********************eFamQ ♥
Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
102
Реакції
62
Бали
28
Канапка, с твоих рассуждений про жалобы. - может если жалобы на неоф почти все одобрены, то следящие за неоф как раз таки выполняют свою работу и никого не блатят? Тогда смысл этой жалобы?

У неоф сейчас ужесточили наказания, не вижу смысла короче сейчас от этой жалобы, закрыто.

Ярослав Поляков

Шановний гравець
Реєстрування
2 Лип 2022
Дописи
66
Реакції
36
Бали
21
Также хочу додати що клан капело не розформували а сказали не висовуватися. І дали попередження ))

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Вітаю.

Наразі активно слідкуюча адміністрація відправцьовує порушення кланів. І так, звичайно повністью нейтралізувати весь DM зі сторони кланів майже не можливо. З вами я спілкувався особисто попросив вас всі ваші докази загрузити у розділ "Скарги на гравців в неоф".

За останній тиждень через агресивні дії в сторону співробітників держ. організацій був видалений один із кланів(наразі його лідер заблокований і клан знаходиться у стадії "Очікування на видалення". Також достатня кількість кланів отримали догани від слідкуючої адміністрації.

Проаналізувавши роботу слідкучих за неофіційними організаціями, можу сказати, що наразі порушення кланів активно відпрацьовуються і їх відношення до порушень кланів стали більш серйозними пілся нашої загальної бесіди.

Проханння до пана Ярослава Полякова, що залишав свої повідомлення в даній темі вище не розповсюджувати недостовірну інформацію про адміністрацію сервера. Так як клан очікує видалення. Якщо ви надалі продовжите розповсюджувати недостовірну інформації, вводячи в оману гравців сервера які вирішили ознайомитись з даною темою - ваш форумний обліковий запис буде заблоковано.

Прохання якщо якісь клани ведуть агресивну діяльність проти співробітників державних організацій - одразу повідомляти про це слідкуючу адміністрації прикріплюючи докази на порушення кланів.

Розглянуто.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі