Розглянуто Жалоба на Тимофій Авенчук

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andrey Sholokhov

Козак
Реєстрування
20 Кві 2025
Дописи
34
Реакції
17
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Андрій Шолохів
2. Нікнейм адміністратора: Тимофій Авенчук
3. Суть скарги: Я подал жб на форум, за НонРп на игрока данный админ не стал наказать и вердикте уточнил что: Порушень з боку правил проєкту не виявлено. Серьёзно??? Игрок создал ДТП и когда подошёл и заявил что у нас ДТП, игрок не стал все делать по рп, а просто уехал, я написал жб и этоги админ такое отвечает🤯 прошу рассмотреть жалобу и наказать игрока
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Нон-РП-Кіріл-Бульбин-27070.347719/
5. Дата порушення:06.12.2025

Andrey Sholokhov

Козак
Реєстрування
20 Кві 2025
Дописи
34
Реакції
17
Бали
11
Так же согласно правилами потребителя, имею полное право написать жб на игрока, что игрок получил бан или деморган за НонРп действие
Так же правилах не где не указано
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Примітка: стояти на голові інших гравців під час ловлі майна, бігти/стрибати в натовп.
И
6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн

Я что-то правилах проекта не наблюдаю где я обзян писать заявку полицию.
Предлагаю решать мирно, прошу просто наказать игрока и все

Останнє редагування:

Andrey Sholokhov

Козак
Реєстрування
20 Кві 2025
Дописи
34
Реакції
17
Бали
11
Реєстрування
6 Жов 2025
Дописи
5
Реакції
5
Бали
8
Для того админа Тимофея, который только смог смайлик поставить🤡
Тимофей, смотри как другой Администратор рассмотрел мою жб за уход с места ДТП
Ссылка: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-4244-Дб-уход-от-Рп-52006-shadow.283192/
Бро за пол года уже правила 100 раз поменялт

Andrey Sholokhov

Козак
Реєстрування
20 Кві 2025
Дописи
34
Реакції
17
Бали
11
Бро за пол года уже правила 100 раз поменялт
И да, как ты сказал бро. Меня так за всякую херню наказывают(((
А когда я пришёл прошу человека наказать, они отклоняют жб
И где справедливость? Нигде😒
Вот год назад меня посадили за то что я выехал мастерской где я ставил деталь, выехал, по мне тип открывает огонь по машине, выхожу, он по мне, я ему взаимно, по правилам можно было, если провокация, можно отвечать взаимно, я отвечаю И меня посадили в тюрьме 👍 круто вообще
И не смог обжаловать...

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
Вітаю. Надам свій коментар.
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Примітка: стояти на голові інших гравців під час ловлі майна, бігти/стрибати в натовп.
И
Якщо взяти пункт 6.19 "NonRP". В правилі чітно вказано - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP. В реальному житті водії можуть покинути місце ДТП, але за це буде ще більше покарання. Це рішення гравця - покинути місце ДТП, чи залишитись
Я что-то правилах проекта не наблюдаю где я обзян писать заявку полицию.
Вас ніхто не змушує писати заяву до поліції, я дав Вам пораду, як діяти в такій ситуації - подати скаргу до поліції, щоб Вони розглянули цю ситуацію відповідно до Законодавчої Бази.

Очікуйте рішення ГА/ЗГА

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

У вас відбувся РП процес за яким треба було викликати поліцію та скласти заяву на громадянина.
На жаль, адміністрація не допомогає в таких випадках.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі