Андрей_Чиназес
Новий гравець
- Реєстрування
- 18 Сер 2025
- Дописи
- 2
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
Я, [Андрей_Чиназес], подаю апеляцію на покарання, видане за статтями 5.10(Скарга без.орг) та 5.13.
Вважаю накладене покарання надмірним та несправедливим з наступних причин:
Я поважаю правила та адміністрацію проєкту UKRAINE GTA, але водночас маю право вимагати справедливого та обґрунтованого підходу до застосування санкцій.
У зв’язку з цим прошу переглянути моє покарання та скоротити його до справедливого рівня або повністю зняти.
З повагою (Андрей_Чиназес).
Вважаю накладене покарання надмірним та несправедливим з наступних причин:
- Відсутність умислу. Мої слова не мали на меті приниження гравців чи адміністрації. Якщо вони були трактовані як образа – це суб’єктивне тлумачення, а не свідома дія з мого боку.
- Непропорційність покарання. Згідно з правилами, стаття 5.10 передбачає максимум мут до 120 хвилин / бан 7–20 днів, а 5.13 – мут до 180 хвилин / бан від 7 днів. Накладене на мене покарання явно перевищує адекватні межі у порівнянні з фактичним порушенням.
- Недостатність доказів. Хотів би звернути увагу, що для накладення серйозного покарання повинні бути чіткі докази навмисної образи, а не лише емоційні трактування.
Я поважаю правила та адміністрацію проєкту UKRAINE GTA, але водночас маю право вимагати справедливого та обґрунтованого підходу до застосування санкцій.
У зв’язку з цим прошу переглянути моє покарання та скоротити його до справедливого рівня або повністю зняти.
З повагою (Андрей_Чиназес).