Відмовлено Жалоба на адміністрацію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Верзікс

Новий гравець
Реєстрування
5 Січ 2025
Дописи
3
Реакції
1
Бали
6
Нікнейм адміністратора: Олександр

Хубчик, та Аліна Мілграунд

Особистий нікнейм:Верзікс Лохуша

Суть скарги: сьогодні ночю о 00.23 мені дали попередження за афк як це було
Стояв я на авто ринку продавав машину мені приспічило у туалет я кинув телефон на стіл і в мене від єднався шнур від клавіатури до ноутбука, у мене на ноутбуці зламана клавіша w вона зажата і в мене почав персонаж сам бігти мене тепехнув олександр спитав чи я тут я через хвилину від повів так він щось писав і десь пропав я пішов обратно на авто ринок подивився що моя машина пропала хотів вийти з авто ринку але мене алена відключила від серверу коли я зайшов у мене писало що у мене попередження від аліни я захотів вирішити ситуацію на місці вона пришла я її спитав що за фігня і тд покликав Олександра він прийшов почав переводити тему і тікати від розмови сказав що на мене є скарга на форумі но її тут немає🤔🤷 Олександр почав на мене гнати що в нього є доказательство що я в ставив шпильку в клавіатуру хоча такого не було.я хочю щоб мені зняли попередження, дуже попрошу наказати аліну за те що вона не вияснила причину кікнула мене і дала попередження і попрошу на казати адміністратора Олександра за те що він тікає від розмови не відповідає за свої слова і не виконує свої обов'язки адміністратора на цьому можливо все дуже буду вдячний за покарання адміністрації.

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,325
Реакції
5,066
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Покарання доцільне, оскільки ви бігли перебуваючи у стані АФК.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі