Відмовлено Жалоба на лидера МОЗ КИЕВ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Андерсон

Новий гравець
Реєстрування
14 Жов 2025
Дописи
2
Реакції
4
Бали
3
  1. Нікнейм лідера/заступника: Я не знаю был не в онлайне
  2. Особистий нікнейм: Олег Андерсон
  3. Суть скарги: Ситуация бонально простая я человек военный и случилось так что я не мог никак добраться до пк и меня не было где-то 6 дней и за это меня уволили из организации без молейшего вопроса.
    Хотя предедущий лидер который был всегда писал ВСЕМ в дс с упоминаниями где тот или инной человек
    прошу понять меня и розобраться в ситуации. Если нужно подвердить мой статус я могу предоставить все что нужно.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://i.postimg.cc/T2gR63WS/20.png
  5. Дата походження: 2025/10/9

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
621
Реакції
234
Бали
103
Доброго дня.

Хочу надати роз’яснення щодо поданої скарги, як ТВО Лідера МОЗ.

У випадку звільнення Лідер або його заступник не зобов’язані попереджати учасників фракції чи давати додатковий час для зняття неактивності. Якщо Ви були на бойових діях або мали інші причини відсутності, Ви могли попередити про це через Telegram, Discord, форум або через знайомих у фракції.

Ваша фактична відсутність тривала 9 днів, що перевищує допустимий строк у 7 днів, передбачений статутом. Інформація про 6 днів виглядає недостовірною, адже жодних доказів цього не надано. Докази відсутності протягом 9 днів передані слідкуючому за фракцією, і за потреби я готовий надати їх ЗГС Держ.

Порушень зі свого боку не вбачаю
, оскільки діяв відповідно до статуту.

Не заперечую проти Вашого поновлення, але лише після надання підтвердження, що відсутність справді тривала 6 днів, а не 9. До цього моменту вважаю Ваші пояснення неправдивими та спрямованими на уникнення відповідальності.

Очікуйте відповідь ЗГС Держ

Олег Андерсон

Новий гравець
Реєстрування
14 Жов 2025
Дописи
2
Реакції
4
Бали
3
Доброго дня.

Хочу надати роз’яснення щодо поданої скарги, як ТВО Лідера МОЗ.

У випадку звільнення Лідер або його заступник не зобов’язані попереджати учасників фракції чи давати додатковий час для зняття неактивності. Якщо Ви були на бойових діях або мали інші причини відсутності, Ви могли попередити про це через Telegram, Discord, форум або через знайомих у фракції.

Ваша фактична відсутність тривала 9 днів, що перевищує допустимий строк у 7 днів, передбачений статутом. Інформація про 6 днів виглядає недостовірною, адже жодних доказів цього не надано. Докази відсутності протягом 9 днів передані слідкуючому за фракцією, і за потреби я готовий надати їх ЗГС Держ.

Порушень зі свого боку не вбачаю
, оскільки діяв відповідно до статуту.

Не заперечую проти Вашого поновлення, але лише після надання підтвердження, що відсутність справді тривала 6 днів, а не 9. До цього моменту вважаю Ваші пояснення неправдивими та спрямованими на уникнення відповідальності.

Очікуйте відповідь ЗГС Держ

Ну для начала, тогда когда я отсутсвовал по важным вопросам НАШЕЙ страный
не вы были действующим лидером данной фракции и вам я докладывать ничего не должен потому что я вас знать не знал.

Ви могли попередити про це через Telegram, Discord .

вы мне пишете!

Вы хоть раз видели боевые действия своими глазами??
я думаю желающих увидеть вас там будет много особенно с телефоном в руках и пищущим отчет в дискорд игры
А особенно когда нельзя брать с собой телефон на позиции

Вы наверное думаете что в стране такое же положение как и в игре??
ну извините если вас убьют, то вас как в игре врач точно не сможет полечить.

Юрій Монтано

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
24 Гру 2024
Дописи
232
Реакції
307
Бали
108
Вітаю. Переглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Отримавши докази від Заступника Лідера який вас звільнив,
порушення правил держ.орг 2.18 з вашого боку присутні.
2.18. Заборонено бути відсутнім понад 7 днів на робочому місці без попередження. | Звільнення
За бажанням ви можете вступити назад до держ.фракції та спробувати себе ще раз.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі