Зачинено Жалоба следящий МОЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Лют 2023
Дописи
16
Реакції
10
Бали
6
Не следите за организациями и лидерами фракций!!!
Суббота 25.02 играю с 7 утра,у меня болезнь я езжу с одной больницы в другую врачей нет, 9,11,12,13,14:00 ситуация та же палаты пустые лечить не кому рабочее время для МОЗ больницы без врачей где следящий за МОЗ? почему не кому работать в больнице? Толи наборов нет и люди не могут устроится,то ли всем всеравно на фракцию и за ней тупо не смотрят,игра на сервере интересна только тогда когда все работает а у вас ничего не работает исправно.

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
904
Бали
213
Вітаю шановний гравець!
З 7 ранку дуже мало активності на сервері, тим більше в МОЗі.
Щодо наборів, кожного дня проводиться 3 набори, в зазначенний час.
Фракція повністю функціонує, виконує свої обовязки. Щодо лікарів які не перебувають на зміні під час робочого часу, я поговорю
з Керівництвом Лікарні.
Кожного дня слідкую за
працівниками МОЗ, щодо їх дій, робимо їм заперчення , якщо якісь помилки виникають.
Щодо активності, це вже залежить від самих гравців, коли є змога - вони заходять і працюють.

Можете під'їхати зараз в лікарню, яку бажаєте, та вилікуватись. Наразі лікарів купа, та й взагалі завжди.

Якщо у вас хвороба - ви можете її вилікувати підійшовши до мітки в лікарні.

Дякую за звернення! Вибачте за незручності.

Очікуйте відповіді від Головного Адміністратора.

Останнє редагування:
Реєстрування
9 Лют 2023
Дописи
16
Реакції
10
Бали
6
Спасибо,возможно я немного по горячилась написав жалобу,на сервере действительно был слишком маленький онлайн и наверное по этому не было врачей,по этому думаю конфликт исчерпан,но думаю с руководством больницы стоит поговорить что бы врачей было больше,много людей хотят работать в МОЗ тогда и утром хоть один мед брат будет в палате,а так больше притензий не имею,в МОЗ все отлично все время ну вот только сегодня немножко не понравилось и то иза онлайна на сервере,спасибо большое за столь быстрый ответ по жалобе,мне нравится ваша работа вы молодец!!!

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Доброго вечора.

Скарга складена не за формою. Ну і як я бачу ви особисто вирішили ситуацію з адміністратором.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі