Розглянуто Жалоба

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

! MRX

Новий гравець
Реєстрування
3 Бер 2024
Дописи
17
Реакції
3
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Михайло Француаза
  2. Особистий нікнейм: Монтип Коваленко
  3. Суть скарги: Работал на кладах, выпала точка через военку на скриншот где была точка. Я еехал там где порт, там где рыбалка находиться я ехал возле этой *********************ни уже был на точке и мне выдали резкий бан на 15 минут, Вышел с вашины подошел прям ко мне и только включил свой клок а сам ездит таким же самым способом через НОН РП ДРАЙВ им же разрешено верно, частичный дм кар заключаеться в том что когда он ехал скорее всего со своим кентом меня подрезал очень силньо что я мало не сломался. Притензия у меня к нему такая, не правильная выдача наказание, препятсвия нормальной игры в том что выдает баны права на лево даже не может их ****************************новать за что и где и так далее и не только в этом заключаеться это, частичный дм кар

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 27.05.2024

Останнє редагування модератором:

Раян Беннет

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
488
Реакції
194
Бали
48
Вітаю!

Надам відповідь протягом 24 годин!

Раян Беннет

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
488
Реакції
194
Бали
48
Вітаю!
З адміністратором буде проведена серйозна бесіда що до керування автомобілем по траві!
Також ви намірно їхали порушуючи правило серверу
"NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, а також водіння в неправдоподібній манері
Примітка: позашляховики, квадроцикли, велосипеди можуть їхати по полям з швидкістю не більше 60 км/год.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі