Відмовлено Жалоба

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Ганджа

Новий гравець
Реєстрування
2 Сер 2025
Дописи
11
Реакції
0
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Вова Ганджа
2. Нікнейм адміністратора: Ілля Коваленко
3. Суть скарги: Сталась така ситуація я сам откати не веду і тд. 1. я грав рп з поліцією і приїхав якийсь лєвий тіп і каже їм можна я його убю вони кажуть можна він мене убив і мене автоматично посадило в тюрьму на 2 години. я пишу в репорт кажу *Ахуєнне в вас рп і пишу шо за ситуація сталась* а мене беруть і банять на 6000 днів прошу розбанити чи дати якесь друге покарання бо це серйозно бред.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):- доказ
5. Дата порушення: 11.05.2026

Вова Ганджа

Новий гравець
Реєстрування
2 Сер 2025
Дописи
11
Реакції
0
Бали
6
Прошу вибачення у адміністрації та розробників за свою нестриманість. Я дуже ціную можливість грати на цьому сервері й допустив грубу помилку, використавши ненормативну лексику в бік проекту. Це було зроблено на емоціях через ігрову ситуацію, і я щиро шкодую про це. Я повністю визнаю свою провину і прошу дати мені шанс виправитися. Обіцяю суворо дотримуватися правил сервера та не допускати подібних висловлювань у майбутньому.

Вова Ганджа

Новий гравець
Реєстрування
2 Сер 2025
Дописи
11
Реакції
0
Бали
6
Прошу вибачення у адміністрації та розробників за свою нестриманість. Я дуже ціную можливість грати на цьому сервері й допустив грубу помилку, використавши ненормативну лексику в бік проекту. Це було зроблено на емоціях через ігрову ситуацію, і я щиро шкодую про це. Я повністю визнаю свою провину і прошу дати мені шанс виправитися. Обіцяю суворо дотримуватися правил сервера та не допускати подібних висловлювань у майбутньому.

Ксенія Київська

КА | Чорноморський край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
1,692
Реакції
564
Бали
253
Вітаю
Покарання було видано вірно, оскарженню не підлягає.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі