Зачинено Жалуюсь на всех администраторов на Украине Гта

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Бер 2023
Дописи
59
Реакції
8
Бали
8
  1. Нікнейм адміністратора:Все администраторы
  2. Особистий нікнейм:Снежана Краснова
  3. Вы вобще охренели все решает форум зачем вы тут тогда нужны если все решает форум.Вы без форума нечего решить не можете.Некоторые админы просто так банят за правду если про ваш проект говорят правду то не мутьте а выслушайте что админы страдают фигней нечего не делая я месяц просил что бы проверили на знания рп все организации потому что много кто в тюрьму садят не справедливо. Вы хоть раз можете нормально делать свою работу а не фигню был бы я админом все было бы нормально.Вот за такой фигни не хочется играть потому что администраторы нечего не делают без форума они не готовы решать проблемы своей головой а еще некоторые обижаються и специально по кд садят меня просто задолбало ставьте меня администратором я покажу как надо работать на этой должности если ваши админы нечего не могут без форума .Спасибо за внимание
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  5. Дата походження:07.01.24

Останнє редагування:

Тоні Харрісон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2023
Дописи
801
Реакції
296
Бали
123
Вітаю, ви написали в репорт: дпоможіть, я збирав ялинки перезайшов в гру та появився в КПЗ. Після цього я до вас телепортувався і запитав ( у вас на екрані з боку пишется причина затримання, чи дозволите сказати що там за причина ?) у відповідь я отримав негативну поведінку та нешанобливе ставлення до адміністрації. Я вам ще раз повторив ( скажіть будь ласка що у вас пише на екрані ) у відповідь та сама поведінка. Далі я наголосив, якщо у вас нічого не пише і правда так сталось те що ви говорили то будь ласка подайте докази на форум в розділ баги. Піся чього ви почали у двічі більше агресувати за що і отримали покарання у вигляді муту 180хв.
Очікуйте відповідь ГА/ЗГА. Приємної гри

Роман Акулезов

Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Чер 2023
Дописи
2,046
Реакції
603
Бали
198
Ну почнемо з того, що коли вас відправляють на форум, значить такі правила в адміністрації, ви ж скаргу на адміністрацію через форум написали щоб її розглянули) Якщо деякі адміністратори «просто так банять», то пишіть скаргу на адміністрацію. За вашими словами МВС садить людей просто так у в'язницю, якщо у вас справді є якісь докази цього можете написати скаргу на форум або можете зробити звернення до ВРУ, а точніше до прокуратури і якщо будуть підстави, то вони проведуть перевірку державних організацій. Ваша фраза «ставте мене адміністратором я покажу як треба працювати» просто так вас ставити ніхто не буде, відстоюйте термін лідера/заступника держ/клану і можливо станете адміністратором, але, судячи з вашої історії покарань, не станете. А з приводу Мута на 180 хвилин, то покарання видано вірно. Приємної гри;)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі