Розглянуто Жах | D-257

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Чорних

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
70
Реакції
54
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Денис Чорних
2. Нікнейм порушника: Денис Кирута [89935]+Дима Лаванда [108834]
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Вітаю!

співробітників НПУ. Під час ситуації я їхав за співробітниками, щоб прослідкувати за ситуацією.

Під час руху я помітив, що співробітники НПУ проїхали на червоне світло. Після цього вони зупинили автобус за порушення, пов’язане з номерними знаками.

Я сказав співробітникам зупинитися, однак вони проігнорували мою вимогу та продовжили рух. Після цього один зі співробітників НПУ використав тайзер без видимої причини.

Також з боку співробітника Дениса Кирути була провокація — він запропонував вирішити ситуацію силовим шляхом, що також зафіксовано на відео.

Усі зазначені порушення та дії співробітників зафіксовані на відеодоказах.

Прошу адміністрацію уважно розглянути скаргу, перевірити дії співробітників НПУ та, у разі підтвердження порушень, притягнути винних до відповідальності аж до звільнення.

Дякую за розгляд скарги.

Дякую за розгляд скарги.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 19 числа

2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана
2.17. Заборонено ігнорування прохання/скарги/заяви від простих громадян. | Попередження/Догана
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини. | Деморган 15-30 хвилин
1.11. Гравцям державних структур заборонено порушувати дрес-код, що відповідає RP логіці фракції (використання аксесуарів).
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено навмисно провокувати гравця на порушення правил сервера з метою отримання доказів, створення конфліктної ситуації або подальшого притягнення його до відповідальності. | Мут 30–90 хвилин / Деморган 30–90 хвилин / Бан до 5 днів

2.40.
"NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

ТАЙМ-КОДИ​

0:54 — Співробітник НПУ проїхав на червоне світло.

2:14 — Я повідомляю співробітникам, що вони самі порушували правила дорожнього руху.

3:54 — Я кажу співробітнику зупинитися, але він мене ігнорує, чим, на мою думку, порушує п. 2.17 Правил державних організацій.

4:02 — Я повторно кажу: «Зупиняємося», на що співробітник відповідає: «Ні», що також, на мою думку, є порушенням п. 2.17.

5:32 — Полковник каже: «Просто їдь».

6:06 — Співробітник використав зброю без належної причини, що може бути порушенням п. 2.38 Правил державних організацій.

6:11 — Співробітник без попередження про зупинку використав тайзер та здійснив затримання, що, на мою думку, є порушенням п. 2.42 Правил державних організацій.

7:21 — Співробітник каже: «Хочеш потулитися?». Вважаю це навмисною провокацією — п. 6.29 Правил UKRAINE GTA.

8:34 — Співробітник відкрив вогонь без видимої причини.

8:42 — Співробітник повторно використав тайзер, що, на мою думку, є порушенням п. 2.42 Правил державних організацій.

9:03 — Співробітник застосував силу та після цього продовжив рух.

10:02 — Співробітник використав стрибки для швидкого пересування, що може бути порушенням правила BH (Bunny Hop).

10:17 — Співробітник без попередження про зупинку знову використав тайзер, що, на мою думку, є порушенням п. 2.42 Правил державних організацій.

10:36 — Співробітник не відіграв отримання/перевірку документів належним чином та забрав людину, не надавши можливості пред'явити паспорт.

10:57 — Я повідомляю співробітнику про порушення, у відповідь він каже, що це також є порушенням правил державних організацій, зокрема п. 2.4.

6:21–14:37 — Співробітник НПУ не надав мені своє службове посвідчення протягом зазначеного часу.

Прошу адміністрацію перевірити наведені моменти за відеодоказом та надати оцінку діям співробітників НПУ.

Олександр Бенз

Адміністратор | Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Тра 2023
Дописи
206
Реакції
88
Бали
73
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу та надані докази, під час перевірки було виявлено наступні порушення:

Денис Кирута (89935):

Порушення пункту 6.4 правил Ukraine GTA («DM Car» - умисне псування / нанесення шкоди транспортному засобу без вагомої IC причини). | Деморган 5-30 хвилин

Дима Лаванда (108834):

Порушення пункту 6.38 правил Ukraine GTA («Багоюз» - заборонено використання будь-якого багоюзу). | Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів

Порушення пункту 2.42 правил державних організацій («Заборонено використовувати тайзер без причини»). | Деморган 15-30 хвилин

Денис Чорних (91265):

Порушення пункту 5.1 правил Ukraine GTA («MG» - надсилання OOC інформації в IC чаті). | Мут до 45 хвилин

Порушення пункту 6.4 правил Ukraine GTA («DM Car» - умисне псування / нанесення шкоди транспортному засобу без вагомої IC причини). | Деморган 5-30 хвилин

Порушення пункту 6.19 правил Ukraine GTA («NonRP» - дії, які неможливі в реальному житті та порушують канони RP). | Деморган 15-60 хвилин

Степан Татарин (92744):

Порушення пункту 5.11 правил Ukraine GTA («Неадекватні висловлювання / дії» - заборонено неадекватно поводитись, виражатись або комунікувати). | Мут 60-180 хвилин / Бан до 5 днів

Щодо неправомірних дій ви можете звернутись до прокуратури
Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі