Відмовлено Жах

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Чорних

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
70
Реакції
54
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Денис Чорних
2. Нікнейм адміністратора: Віталій Буревій
Вітаю!

Я під'їхав до НПУ та взяв людину в супровід. Після цього співробітник НПУ підбіг до мене та хотів використати тайзер. Можливо, я не почув, що саме сказав співробітник, через що міг щось сказати у відповідь.

Також хочу уточнити: що саме образливого я сказав співробітнику НПУ, за що мені було видано покарання? Прошу надати конкретний момент або доказ, де чітко видно/чути мої образливі висловлювання.

Водночас виникає питання: чому адміністратор не видав покарання співробітнику НПУ за порушення правила 2.42?

2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини — деморган 15–30 хвилин.

У результаті покарання отримав лише я, хоча дії співробітника НПУ також можуть містити порушення.

Прошу адміністрацію переглянути ситуацію повністю, перевірити дії обох сторін та надати пояснення щодо виданого мені покарання.
3. Суть скарги
Вітаю!

Я під'їхав до НПУ та взяв людину в супровід. Після цього співробітник НПУ підбіг до мене та хотів використати тайзер. Можливо, я не почув, що саме сказав співробітник, через що міг щось сказати у відповідь.

Також хочу уточнити: що саме образливого я сказав співробітнику НПУ, за що мені було видано покарання? Прошу надати конкретний момент або доказ, де чітко видно/чути мої образливі висловлювання.

Водночас виникає питання: чому адміністратор не видав покарання співробітнику НПУ за порушення правила 2.42?

2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини — деморган 15–30 хвилин.

У результаті покарання отримав лише я, хоча дії співробітника НПУ також можуть містити порушення.

Прошу адміністрацію переглянути ситуацію повністю, перевірити дії обох сторін та надати пояснення щодо виданого мені покарання.
.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://ua.files.fm/u/fmuu8jzzrbwkubax
5. Дата порушення: 20 числа

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,627
Реакції
862
Бали
253
Вітаю.
Адміністрація не надає гравцям відеодокази порушень.
Тайзер співробітником НПУ був використаний правомірно - для затримання гравця, який проник на територію НПУ.
Щодо вашого покарання - підставою стали ваші слова на адресу співробітника НПУ: «***********************************іни кусок», що є образою гравця.
Покарання видано вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі