Розглянуто Жб Вадім Мосійчук

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Томас Хомс

Легенда 01
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
290
Реакції
247
Бали
68
Ваш ігровий нік: Томас Хомс
Ігровий нік адміністратора: Вадім Матвійчук
Причина покарання: Админ выдал Jail за ДМ,НРД,ПГ - соглашусь с НРД,ПГ.Жду фиксацию Дм-а от меня.Далее админ решил при плюсовать НРП и тем самым забанил меня на 5 дней.
Суть скарги: Админ выдал Jail за ДМ,НРД,ПГ - соглашусь с НРД,ПГ.Жду фиксацию Дм-а от меня.Далее админ решил при плюсовать НРП и тем самым забанил меня на 5 дней.
Дата видачі покарання: 16.11.2022
Скриншот видачі покарання:Переглянути вкладення Готовий відповідати у разі обману:Да.
Переглянути вкладення

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний гравець!
Ось відео докази Вашого порушення: Відео № 1 Відео 2 Відео № 3
Ви порушили:
1. 4.2. Забороняється нападати на співробітника СБУ / ЗСУ / НПУ якщо він має кількісну перевагу ( Тобто кількість нападаючих повинна бути рівною або на одного більше) [КПЗ 120 хвилин];
2. 7.1 - "DM" – Вбивство/поранення/нанесення збитків ігровому персонажу без IC-причини. [КПЗ 300 хвилин/Подвоєний термін(якщо порушник знаходиться на доволі високому званню у фракції(4-10 ранг)].
Примітка 1: Гравцям до (4 рівня) видається [КПЗ 150 хвилин];
3. 7.17. Заборонено NonRP Drive - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, а також водіння в неправдоподібній манері [КПЗ 30-60 хвилин];
4. 7.10 - NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. [КПЗ 30-60 хвилин / Подвоєний термін якщо порушник знаходиться в організації].

Томас Хомс

Легенда 01
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
290
Реакції
247
Бали
68
Тайм-код 1:28 слышно как НПУ начали стрельбу ,а значит это не ДМ.Также НРД не было т.к я заехал буквально на 5 минут на траву,взял оружие и уехал обратно.Не вижу смысла так сильно наказывать меня.Я согласен с деморганом но бан на 5 дней это слишком. Тем более до этого я не нарушал.За последний месяц у меня не было не 1 раза за ДМ и ДМ в ЗЗ.Прошу пересмотреть и выдать мне деморган вместо бана.Если хотите можем пойти в ДС,в личку я уже вам писал.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі